LG G2 Mini resmileşti: Snapdragon 400 ve Tegra 4 seçeneği ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G2 Mini resmileşti: Snapdragon 400 ve Tegra 4 seçeneği ile geliyor
LG'nin bir süredir beklenen telefonu G2 Mini, MWC etkinliği öncesi Güney Kore'de resmileşti.

LG G2 Mini, 3 farklı versiyon ile gelecek.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk versiyon LTE (150Mbps) destekli Snapdragon MSM8926 (quad-core Cortex-A7 @ 1.2GHz, Adreno 305) işlemcisinden gücünü alıyor. 8MP kamera ve NFC desteğine sahip.

Diğer versiyon 3G dual-SIM destekli Snapdragon MSM8226 işlemciye sahip. 8MP kameraya sahip ancak bu versiyon NFC desteğine sahip değil.

Son versiyon ise LTE destekli NVIDIA Tegra 4i (quad-core Cortex-A9 @ 1.7GHz) işlemcisini kullanıyor. 13MP kameraya sahip model de NFC desteği bulunmuyor.

LG G2 Mini'nin ortak özellikleri; 4.7 inç qHD (540x960) ekran, 1.3MP ön kamera, 1GB RAM, 8GB arttırılabilir hafıza, 9.6mm kalınlık, 121g ağırlık ve 2440mAh çıkarılabilir batarya.

İlk olarak Rusya'da satışa sunulacak telefon daha sonra Ortadoğu, Latin Amerika, Asya ve Avrupa'da satışa sunulmuş olacak.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Invoke

Invoke

Üye
Bataryası iyiymiş. Cihaz da yeterli duruyor. Fiyat 1000TL'nin altında olursa güzel olur, yoksa işe yaramaz. Bize zaten Snap400lü versiyon gelecektir, büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bataryası iyiymiş. Cihaz da yeterli duruyor. Fiyat 1000TL'nin altında olursa güzel olur, yoksa işe yaramaz. Bize zaten Snap400lü versiyon gelecektir, büyük ihtimalle.
Üstelik çift hatlı...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1000 tl altında geldiği sürece baya iş yapar bu model

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
1000 TL altında olacağını pek sanmıyorum ama satması için olması gerekiyor :D

Invoke

Invoke

Üye
Üstün de 1400 nexus5 var 1500 Z1compact var, yine bu civarda g2 var, nexus 4 900 lira...
Ucuz gelmek zorunda. Yoksa hiç bir esprisi olmayacak.

Zaten şuan nexus 4 çok iyi bir konumda bence. Diskavri alana kadar da az daha zorlayıp nexus 4 gitmek daha mantıklı duruyor.

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hoşlaştım bu cihazdan. Hangi yonga seti daha iyi? Tegra 4 mü, SD400 mü? Ve bize hangisi geleceği hakkında bilgi var mı?

Invoke

Invoke

Üye
Hoşlaştım bu cihazdan. Hangi yonga seti daha iyi? Tegra 4 mü, SD400 mü? Ve bize hangisi geleceği hakkında bilgi var mı?

Tegra 4, Snap800 ile yarışır belki geçer ama o seviyelerde.(Yanlış olmasın, ben öyle biliyorum.) Snap400 orta seviye. Büyük ihtimalle Snap400 gelir bize.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tegra 4, Snap800 ile yarışır belki geçer ama o seviyelerde.(Yanlış olmasın, ben öyle biliyorum.) Snap400 orta seviye. Büyük ihtimalle Snap400 gelir bize.

Tegra 4 daha iyi yani SD400'den? Peki Tegra 3'teki gibi sorunlar var mıdır?

Invoke

Invoke

Üye
Tegra 4 daha iyi yani SD400'den? Peki Tegra 3'teki gibi sorunlar var mıdır?

İyi tabi.
Olabilir, belki... Bilemiyorum ama sanmıyorum olacağını. Çok yaygınlaşmadı, yaygınlaşmaz da zaten. Bir kaç cihaz kullanır, büyük ihtimalle.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İyi tabi.
Olabilir, belki... Bilemiyorum ama sanmıyorum olacağını. Çok yaygınlaşmadı, yaygınlaşmaz da zaten. Bir kaç cihaz kullanır, büyük ihtimalle.

Yani tegra 4 lü de gelirse onu almak daha iyidir, değil mi

Invoke

Invoke

Üye
Yani tegra 4 lü de gelirse onu almak daha iyidir, değil mi

Hacııı, o daha pahalı olur. :DGelsin de geldikten sonra sen de telefon alacağın zaman yaz, ben sana söyleyeceğim hangisinin daha iyi olacağını. :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hacııı, o daha pahalı olur. :DGelsin de geldikten sonra sen de telefon alacağın zaman yaz, ben sana söyleyeceğim hangisinin daha iyi olacağını. :D

Eyvallah. İlk soracağım kişi sensin zaten. :D Hayırlısıyla yaz tatiline bir girelim de.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tegra 4 LTE destekli olacağı için ülkemize geleceğini sanmıyorum.

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Neyse sıkıntı yok ya. SD400 gayet iş görür. Zaten çözünürlük biraz düşük tutulmuş. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ki zaten Moto G'de aynı çipset ve 720p ekran varken gayet hızlı çalışıyor.

Bu cihazda SD kart girişi olması iyi olmuş. Kamera da yüksek tutulmuş o da güzel. :D İyi ya, beğendim.

Invoke

Invoke

Üye
Neyse sıkıntı yok ya. SD400 gayet iş görür. Zaten çözünürlük biraz düşük tutulmuş. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ki zaten Moto G'de aynı çipset ve 720p ekran varken gayet hızlı çalışıyor.

Bu cihazda SD kart girişi olması iyi olmuş. Kamera da yüksek tutulmuş o da güzel. :D İyi ya, beğendim.

Hayırlı olsun. :ehe

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
1000 tl altında gelirse satar yoksa Compact akar :yuru

• Beğen
Tepkiler: Invoke
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Off hacı G2 Mini 1000 liranın üzerinde gelirse ve de yaz tatiline kadar Z1 Compact'ın fiyatı düşerse G2 Mini'ye bakmam bile. :D G2 güzel bir fiyattan gelmişti. İnşallah G2 Mini de öyle gelir. :D

fatihcvk

fatihcvk

Üye
Eger g2 mini 1000 tl lin altında olmazsa
lg bakar samsung akar
s4 mini forever ... :D

Üst Alt