wp 8.1 de ilk güncellemeyi htc 8x alacak kesin olmamakla beraber çoğu özelliği alacak dendi geçmişe dönük yazılanları inceleyin.bu yazdıklarınızdan hepsi gelicek mi kesin veya %90 nı falan
ızgara gorunumu çift tıklama uyandırma ve görüntülü görüşme şebeke üzerinden
htc 8x e gelirmi ?
Hocam sizin ingilizceniz iyişu nawzill e falan sorsan twitterdan bu durumu ingilizce olarak
sonra cevap verirse bize söylesen olurmu
![]()

Artık uygulama bildirimlerinin aktif/pasif yapılması mümkün.

Abi canlı kareler yetiyor da, bildirimi görmek için ille masaüstüne dönüp sonra da uygulamayı açmak gerekiyor. Bu kadar külfet çektik şimdiye kadar, ne kapatması her dakika açıp kapatıcam onu bilerek benEğer "bana canlı kareler yeter" diyorsanız, komple bildirim çubuğunu da kapatabiliyorsunuz.![]()

Bunun sadece ilk cümlesini twitter a yazabildimArkadaşlar bu "Hızlı ayarlarda Mobil veri açma/kapama" eksikliğini çeşitli platformlarda dile getirmeye başladım.
Ancak ben twitter kullanmadığımdan bu kanaldan baskı yapamıyorum.
Eğer aranızda twitter kullananlar varsa, Belfiore gibi Microsoft yetkililerine yada Microsoft'a yakın kişilere bu eksikliği ve ne kadar önemli bir ayar olduğunu ifade edin. Dikkatlerini çekebilirsek final sürümüne koymalarını sağlayabiliriz.
Şu ifadeleri yazabilirsiniz:
"Will there be a mobile data on/off option in quick settings?" I ask this question because "according to WP8.1SDK leaks", it seems there is no option like this in quick settings. I cannot believe that Microsoft forgot to add such an important option into quick settings. If they did, it means there is a huge missing in quick settings!
(Hızlı ayarlarda mobil veri açma/kapama ayarı olacak mı? Bu soruyu soruyorum çünkü WP8.1SDK sızıntılarına göre, hızlı ayarlarda böyle bir ayar yok gibi görünüyor. Microsoft'un böylesine önemli bir ayarı hızlı ayarlara eklemeyi unuttuğuna inanamıyorum. Eğer unuttularsa, hızlı ayarlarda çok büyük bir eksiklik var demektir!)
@papakudioflu
karakter yetmiyor 
şunu düşündüm; son 10 günde mobil veriyi kaç kere kapatıp açtım: sıfır çıktı.

Çünkü internet paketiniz yokşunu düşündüm; son 10 günde mobil veriyi kaç kere kapatıp açtım: sıfır çıktı.

Hala bu hızlı aramaların nasıl kullanılacağını bilmiyoruz fiziksel anlamda. Tek dokunuşla nasıl arayacağız mesela? Örneğin eski telefonlarda 2 ye uzun basardım birini arardı ne güzel tek tuş tek dokunuş burada nasıl olacak acep?30 numaraya kadar hızlı arama listesi oluşturulabileceği belirtiliyor
Hala bu hızlı aramaların nasıl kullanılacağını bilmiyoruz fiziksel anlamda. Tek dokunuşla nasıl arayacağız mesela? Örneğin eski telefonlarda 2 ye uzun basardım birini arardı ne güzel tek tuş tek dokunuş burada nasıl olacak acep?