Panda sec antivirüs programı [tavsiyem]

Sponsorlu Bağlantılar

musa553

musa553

Üye
ya arkadaşlar birşey soracam bu virüs programları telefonu yavaşlatıyo iddaları var bende o yüzden yüklemiyorum gercekten yavaşlatırmı ve virüs programları bilgisayarı bile koruyamazken telefonlarımı koruyacak

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ya arkadaşlar birşey soracam bu virüs programları telefonu yavaşlatıyo iddaları var bende o yüzden yüklemiyorum gercekten yavaşlatırmı ve virüs programları bilgisayarı bile koruyamazken telefonlarımı koruyacak

Eğer virüs yüzünden telefonun çökmesini istemiyorsan virüs programı yüklemen şart sadece pc den telefona dosya atıyorsan bence yükleme...

cross77

cross77

Üye
saol

mertvemert

mertvemert

Üye
nie n70 de kullanılmıo peki n72 de kullanılırmı???

KayıHanlıyız

Üye
eyvallah kardeş saolasın sende memmunum zaten güzel yapıyorsun eline sağlık

__erhan__

Üye
teşekkurler 3230 a uklesem olurmu formatlık bi sorun çıkmıcak ama :D

sevecenguzel

Üye
arkdşalar bana bı yardımcı olursanız sevınırımm program yüklenmıyr neden kaynaklana bılır acaba şimdiden sagolun

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
arkdşalar bana bı yardımcı olursanız sevınırımm program yüklenmıyr neden kaynaklana bılır acaba şimdiden sagolun
Rardan çıkart tele sadece sis dosyasını gönder açmayı dene yüklemeye başlar...

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

mlt4444

Üye
saol Allah razı olsun senden gardaş

Cenk-_-i

Üye
saol kardeş

ffbb

Üye
telefona format at

lyon_69

lyon_69

Üye
güzel payşaım bizde başka antivirüs indircez artık

altikirkbes

Üye
kullanan arkadaşlar bilgilendirir mi telefonu ağırlaştırıyor mu?

aauz

aauz

Üye
arkadaslar yanlıslıkla yukleyen varsa kurtulmak icin bataryayı söküp teli acarken kalem tusuna basık tutsun sonra hemen xplore gibi dosya yoneticisinden pro klasörünü silsin sonra artıkları temizlemeyi de unutmayın buyuk ihtimal olur buna benzer bir kac defa oldu böyle format atmadan kurtulmak mümkün 6630 ve 6680 bazı prolarda bu sorunu veriyo kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

çilekeş kardese de tskler her konuda var masallah basarılar diliyorum

south

Üye
Aman Ben Almıyayım.Diğer Mobil Kullnıcı Arkadaşlar Kullansın.Sağol Yinede

Takipçi Satın Al

Üst Alt