huzur evi actim buyur @ihtiyar007
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi sakir aganin huzur evi huzur evi actim buyur @ihtiyar007
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: hani gahve yoh mu Genişletmek için tıkla ... yeni bitti
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Şakiiir çay getir Genişletmek için tıkla ... çay yok kahve iç
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: duvarı boyadın mı? Genişletmek için tıkla ... hee
İhtiyar007 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ne iş??? @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Bıra nire bin öldim mi
İhtiyar007 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Sen bize uza dersin aga ama biz senin binanın temellerini attık Genişletmek için tıkla ... Senin binanın malzemeden çaldık
teknolojibaronu' Alıntı: Sen bize uza dersin aga ama biz senin binanın temellerini attık Genişletmek için tıkla ... Senin binanın malzemeden çaldık
Silinen Üye 2502581 Kapalı Hesap Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Senin binanın malzemeden çaldık Genişletmek için tıkla ...