Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Elinize sağlık :oke:
Tek anlamadığım özellik: SD karta kurulu olan uygulamalarımızın sadece tek telefona(aynı hesaptan) kurulabilmesi ve diğer telefona kurduğumuzda sildirmesi. Umarım böyle bir şey olmaz.
Microsoft hesabı satın almalarını koruyabilmek için gerekli ve normal bence.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
:eller: Allaaaa, gelsin gelsin 8.1

capkino06

Üye
yöneticilerden birisi şu bütün resimleri birinci sayfaya tekrar bir toplarsa süper olur çünkü güncellendikten sonra bir sürü resim geldi yine :) teşekkürler şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
Ben daha başka türlü düşünüyorum mesela ben bilgisayarda c d diye iki diske ayırıyordum oyunlarımı d ye atıyorum ve c ye format attıktan sonra d deki oyunlarımı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda çalışmıyordu. Buda öyle bir şey olabilir uygulamalar yüklendiği telefonla bir bağlantı kuruyordur. Aynı Windows gibi. Yada bir hard diske oyun yükleyin ve o hard diski başka bilgisayar takın çalıştıemaz

skynet

Üye
Bu kadar özellik gelirse 9'a ne kalacak yaw :ehe

dakamon

dakamon

Üye
herhalde 2 sene başka yeni bir telefona ihtiyaç duymam :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Aylardır Microsoft'a kızıp duruyorduk.
Bir sene geçti hala adam gibi bir güncelleme vermedi, şunu veremedi bunu veremedi, cihazlar gelişti, mağaza gelişti, sistem hala yerinde sayıyor diyorduk. Meğer adamlar canla başla çalışıyorlarmış :)
Görünüşe bakılırsa beklediğimizden fazlası gelecek.
Hepsi 8.1'le olmasa bile sonrasındaki güncellemelerle gelecek gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, pirenuri, PureFood ve 3 diğerleri
narnia16

narnia16

Üye
Bence bu güncellemeyle eksiklerin çok büyük kısmı kapatılacak, bir daha ki büyük güncellemede de sisteme görsel olarak iyileştirmeler yapılacak. Yanında da fantazi olsun diye değişik şeyler verebilirler tabi ki :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
kursat99

kursat99

Üye
8.1 den sonraki güncellemede telefonlarımızda mısır patlatabileceğiz. :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
IE11'den bazı menüler:

Dosya yöneticisi izleri:

Başlangıç ekranının arka planını değiştirebilmenin kanıtı:

Çocuk Odası içeriğinden sızan bilgiye göre canlı kilit ekranı geleceğinin kanıtı. Buna göre canlı kilit ekranını kullanabilmek için Çocuk Odası'nı kapatmanız gerekiyor:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Dexter Morgan
dakamon

dakamon

Üye
IE11'den bazı menüler:

Dosya yöneticisi izleri:

Çocuk Odası içeriğinden sızan bilgiye göre canlı kilit ekranı geleceğinin kanıtı. Buna göre canlı kilit ekranını kullanabilmek için Çocuk Odası'nı kapatmanız gerekiyor:
kapatırız beya :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
IE11'den bazı menüler:

Dosya yöneticisi izleri:

güncelleme fena geliyor bu kadar beklemiyordum :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Tüm indirmeleriniz için tek Mağaza: Oyunlar, Uygulamalar, Müzikler, Pod yayınları

Facebook bilgilerinize dayalı kişisel uygulama önerileri:

Microsoft: "Tüm uygulama önerilerimizi indirdin, daha fazlası için sonra tekrar gel" diyor:kıskıs:

Biraz daha Mağaza dizeleri:

Veeee saklanmış Cortana:

• Beğen
Tepkiler: kayahan35, zaakaan, eyup ensar ve 5 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Canlı kilit ekranı mı dedi biri :salincak: :eller:

dakamon

dakamon

Üye
ben kortana da çooook ümitliyim ümitli de olmak istiyorum inşallah karşımızda konuşan kortananın bazen sanal olduğundan şüphe duyacak kadar gerçekçi olmasını istiyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
ben kortana da çooook ümitliyim ümitli de olmak istiyorum inşallah karşımızda konuşan kortananın bazen sanal olduğundan şüphe duyacak kadar gerçekçi olmasını istiyorum
inşallah Türkçe destek olur

narnia16

narnia16

Üye
İnşallah :) O değilde bu güncelleme gerçekten ağır gelecek bünyemize. Bende şimdiden çarpıntı yapmaya başladı :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Cortana bizden nasıl öğrenecek onu merak ediyorum. Birde tasarım nasıl olacak galiba acaba 3 boyutlu birşey mi olacak

Üst Alt