Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bizim nisanda alacağımız sürümde eksik olacak mı?
zannetmiyorum. Şimdilik sadece mevcut sürüme yetişmemiş olan miracast desteği yok ama o da Nisan'daki ön izleme sürümüne kadar yetişir. Ön izlemede de hataları görüp kararlı sürümü yayınlarlar.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu arada kötü bir haber vereyim.
WP8.1'in resmi sürümü Haziran-Ağustos arasında dağıtılacakmış.
Ancak tabii ki developer preview sürümü Nisan ayı içerisinde verilmeye başlanacak.

Geç verilecek olmasının sebebi muhtemelen bu dönemde (Nisan ayından itibaren) WP8.1'li cihazların satışa çıkacak olması ve öncelikle onların satışının sağlanması. :hmmm

hiç şaşırmadım..daha kat edilecek çok yol var..bekleriz napalım..symbian'dan alışığız nasıl olsa..

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
zannetmiyorum. Şimdilik sadece mevcut sürüme yetişmemiş olan miracast desteği yok ama o da Nisan'daki ön izleme sürümüne kadar yetişir. Ön izlemede de hataları görüp kararlı sürümü yayınlarlar.
peki herhangi bir yenilikte bizde yeniden güncelleme yapabilecek miyiz? Mesela amber güncellemesinde sürüm No değişmemişti

dakamon

dakamon

Üye
Yuh ya haziran Ağustos nedir arkadaş ya pehhhh.... Parayı veren düdüğü çalacak yine.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
PureFood

PureFood

Üye
Bu kadar yeniliği adamlar oturtamadı tam herhalde onlara da ağır geldi tabi :)

Bay H

Bay H

Üye
Görüntülü görüşme desteğine dair ekran görüntüsü

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, eyup ensar ve bulutsuzgece
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yılbaşına kadar Tüm wp8'li Nokia Lumialar Gdr3+Black güncellemesini alacak.
...............
Ocak ayı sonuna kadar tüm Wp8'li Nokia Lumialar gdr3+Black güncellemesini alacak.
...............
Şubat ayı sonuna kadar tüm Wp8'li Nokia Lumialar gdr3+Black güncellemesini alacak.
............

Gelde şimdi wp8.1 güncellemesi için Nokia'nın vereceği tarihe güven.!!!!!

• Beğen
Tepkiler: kursat99, ademoz05 ve skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
preview da 20 nisan'dan önce gelmez bana kalırsa..

en çok da sysapp pusher ve pil bilgilerini gösteren uygulamalardan kurtulacağım için seviniyorum..bunlar hep 8.1 de olacak. (battery sense ve mağaza uygulamalarını otomatik güncelleme) bir de şu ses seviyesi olayına da el atarlar umarım.. müzik çalar sesleri biraz daha artsa kulaklıkta hiç fena olmaz..beklentilerim bu yönde :)

skynet

Üye
Yılbaşına kadar Tüm wp8'li Nokia Lumialar Gdr3+Black güncellemesini alacak.
...............
Ocak ayı sonuna kadar tüm Wp8'li Nokia Lumialar gdr3+Black güncellemesini alacak.
...............
Şubat ayı sonuna kadar tüm Wp8'li Nokia Lumialar gdr3+Black güncellemesini alacak.
............

Gelde şimdi wp8.1 güncellemesi için Nokia'nın vereceği tarihe güven.!!!!!
Bize gelmesi 2015'i bulur :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Bari Kortanayı da verseler ağustosta 8.1 ile tüm dünyaya.Ya sırf yeni lumiaların satılsın diye yapılmış bir şey mi yoksa bu tamamen yalanmı?

dakamon

dakamon

Üye
aman Allahım inşallah gelir ya :) :)
Ya bu ilkg 3g reklamlarını hatırlıyormusunuz hböyle sürekli görüntülü görüşme tanıtıldı ben 3g ye geçtik geçeli belki 1 belki 2 kez görüntülü görüşme yapmışımdır valla :D Haberi bile yapılmıştı neredeyse kimse kullanmıyor bunu diye :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bari Kortanayı da verseler ağustosta 8.1 ile tüm dünyaya.Ya sırf yeni lumiaların satılsın diye yapılmış bir şey mi yoksa bu tamamen yalanmı?
henüz bu konuda resmi bir bilgi yok. Sadece bir editörün ön görüsü bu yönde.

Ya bu ilkg 3g reklamlarını hatırlıyormusunuz hböyle sürekli görüntülü görüşme tanıtıldı ben 3g ye geçtik geçeli belki 1 belki 2 kez görüntülü görüşme yapmışımdır valla :D Haberi bile yapılmıştı neredeyse kimse kullanmıyor bunu diye :)

ben de sadece bir kere çalışıp çalışmadığını test etmek için kullanmıştım:kop:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
henüz bu konuda resmi bir bilgi yok. Sadece bir editörün ön görüsü bu yönde.

Bence Cortana meselesine fazla takılmamak gerekir.
İlk haberler öncelikle ve sadece ABD'ye verileceği yönündeydi.
Dolayısıyla dünyanın geri kalanına dağıtılacak romlarda bu özellik -şu an için- yer almayabilir.

Kaldı ki gören de her işi sesli komutla yapıyoruz zanneder.
Çok da acelesi yok bence. Geç de olsa Türkçe olarak gelsin yeter.

Ayar kısayolları, görüntülü görüşme, dosya yöneticisi, tam yedekleme vb bir sürü şey geliyor.
Bunlar bile fazlasıyla işimizi kolaylaştıracaktır.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı
serecans

serecans

Üye
arkadaşlar bu slow motion çekim desteği diyor bize gelecek mi yoksa sonradan çıkan cihazlarda mı yer alacak.

narnia16

narnia16

Üye

Biri cortana mı dedi :DTom Warren bunu paylaşmış
arkadaşlar bu slow motion çekim desteği diyor bize gelecek mi yoksa sonradan çıkan cihazlarda mı yer alacak.
Bildiğim kadarıyla şu an 120 fps video çeken bir model yok WP platformunda. Sonradan çıkan cihazlara gelecektir o yüzden.

dakamon

dakamon

Üye
Bence Cortana meselesine fazla takılmamak gerekir.
İlk haberler öncelikle ve sadece ABD'ye verileceği yönündeydi.
Dolayısıyla dünyanın geri kalanına dağıtılacak romlarda bu özellik -şu an için- yer almayabilir.

Kaldı ki gören de her işi sesli komutla yapıyoruz zanneder.
Çok da acelesi yok bence. Geç de olsa Türkçe olarak gelsin yeter.

Ayar kısayolları, görüntülü görüşme, dosya yöneticisi, tam yedekleme vb bir sürü şey geliyor.
Bunlar bile fazlasıyla işimizi kolaylaştıracaktır.
Öyle diyorsunuz da kortana gelene kadar telefonlar eskiyecek :) kortana geldiğinde benim telefon 2 senelik olacak bi nevi iphone 4 muamelesi görecek ios7 deki gibi :P şimdi kortana diye bir mereti duyurdu ister sitemez bekleyiş içerisinde oluyoruz. Bir şey daha söylemek istiyorum her işi sesli komutla mı yapıyorsunuz dediniz ya vardı da biz mi yapmadık bi gelsin ondan sonra kullanım oranlarını bi anketle tespit ederiz

efeler12

efeler12

Üye
o son görüntü halo oyunundan bir görüntü bizim cortanayla birebir aynı olmayabilir

Üst Alt