evet arkadaşlar forumun en geçimsizini seçiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

sizce forumun en geçimsizi kim

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bir dahaki sefere yönetim kısmını yazacam gerçi bu sefer sadece dreamboys69 vardı bir daha ki sefer yönetimde en geçimsiz kimm anketi acacam :islik:islik:islik

kurt bey

kurt bey

Üye
bana bi bıçak verin ya bi kaç kişiyi doğruyucam bu forumdan:@:@:sopa::sopa:

iremm

iremm

Üye
bennnn :naughty:

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
dreamgirls

dreamgirls

Üye
arzu kendi alanında birincisin ama kendi alanında teksin de :D:naughty:
nese, ali birinciliği kaptırmıcak gibi.:ehe

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar forumun en gecimsizini sectik sayılır forumun başından beri sagolsun ali kimseye kaptırmadı birinciliği tabi bende ikinciliği kaptırmadım:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

mservank

mservank

Üye
evet arkadaslar forumun en gecimsizini sectik sayılır forumun başından beri sagolsun ali kimseye kaptırmadı birinciliği tabi bende ikinciliği kaptırmadım:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Tebrik ederim.:)

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
janberg bana oy verdiğini görüyorum arkadasım yakıştıramadım yani (oy dağılımına baktığımızda yöneticilerin oylarını bana verdikleri görülüyor)

sagolsunlar var olsunlar ama karsıma cıkmasın kimsee simdiden söyleyim:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

sonbela

sonbela

Üye
:yuruOk ozaman Hepimiz Relax Moda Geçelim Kardeşim Benim Geliyosun Dimi Buluşmaya Taksime:yuru
Su ana kadar bi sorun olmadı taksime geleceğim ne zaman ne olacagı bellli degil kızmetse aranızda olacagım :):oke:

mservank

mservank

Üye
Oh ne ala Edirne İstanbul'un dibinde ne güzel .Keşke biz de yakın olabilseydik.

enigma

enigma

Üye
kesinlikle @rzu.
tartışmadığı adam varmı ? ben dahil :D:D:D kuralların ötesine geçmeye çalışan ve sadece kendini düşünen bir arkadaşımız :D:D:D

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle @rzu.
tartışmadığı adam varmı ? ben dahil :D:D:D kuralların ötesine geçmeye çalışan ve sadece kendini düşünen bir arkadaşımız :D:D:D

teşekkürler herkesin kendi fikridir

enigma

enigma

Üye
rica ederim. kurtulmak güzel:D

iremm

iremm

Üye
yakında benim en geçimsiz olacağım kesin :naughty: kandırık yaptım bence hiçkimsede geçimsiz deil :islik

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadasların burayı kavga ve tartışma yerine cevirmek istemeleri üzerine anketin kilitlenmesini rica ediyorum

CanceR

CanceR

Üye
hehe :D anket güzelde yetişemedik tüh :D

enigma

enigma

Üye
bazı arkadasların burayı kavga ve tartışma yerine cevirmek istemeleri üzerine anketin kilitlenmesini rica ediyorum
hangi arkadaşmış o? sen havadaki buluttan nem kaparsan. yağmur duası yapan çiftci ne yapsın???
umarım anlarsın:op:canımmm kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt