Yardım Ses kartı driver imi bulamıyorum lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

lazmaz41

lazmaz41

Üye
    Konu Sahibi
Ses kartı driver imi bulamıyorum lütfen yardım edin
Merhaba arkadaşlar

ben ses kartı driver imi bulamıyorum

ÖRNEĞİN :
dxdiag ta görünmüyor aygıt yöneticisinde de yok ana kartın modelini bulmaya çalıştım
bulamadım anakar tın üstünde filan da yazmıyor ama markası foxconn :(

eskiden win 7 veya win 8 kurduğumda windows update de görünüyor ordan yüklüyordum ama bu sefer gelmedi ben de ne yapacağımı bilmiyorum bi yardım edin lütfen :(

yusuf1998x

Üye
cpuz diye bir program var onu yükle ordan anakartının marka modeline bak sonra google yeyaz ordan kendi sitesi çıkar oraya gir orda özeklikleri falan vardır orda drivers diye bir buton olur ona bas gerekli driverları indir yada driverbooster diye bir program var onu indir bütün eski driverlerini ordan güncelleyebilirsin ses de var

yusuf1998x

Üye
cpuz diye bir program var onu yükle ordan anakartının marka modeline bak sonra google yeyaz ordan kendi sitesi çıkar oraya gir orda özeklikleri falan vardır orda drivers diye bir buton olur ona bas gerekli driverları indir yada driverbooster diye bir program var onu indir bütün eski driverlerini ordan güncelleyebilirsin ses de var

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve lazmaz41
lazmaz41

lazmaz41

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım ama ben aid den buldum aynen dediğin gibi kendi sitesinden driverlerini indirdim ama olmadı ben de iice sinirlendim senin gibi markanın diye anakart ın driverleri anakart a uymuyor bu arada ben win7 kullanıyorum xp için di sitedeki belki ondan olmayabilirAna kartımın modeli : Foxconn 661FX7MF :D

yusuf1998x

Üye
anakartın eski bir anakart galiba . Ama genede viata driverı falan bulabilirsen indir win7 ye uyar ama xp uymaz bende bi bakıyımbilgisayarından ses çıkıyorsa bence yüklemek için uğraşma anakartın xp için destek veriyor ama istersen driverbooster programıyla bir dene belki bulabilir

UpOneTR

UpOneTR

Üye
kendi sitesinde yoksa driver uğraşma bulamazsın :D
geçen XP yüklü pcye 7 yükledim ses kartı 7 yi desteklemiyomuştu geri xp ye döndüm

sende ya xpye döneceksin yada anakartı değiştir :D

yusuf1998x

Üye
win8 kurduğumda önceden görünüyo diyodu ses çıkıyosa driverla uğraşma

lazmaz41

lazmaz41

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar win 7 veya win 8 de update ye geliyodu isteğe bağlı güncelleme olarak ordan kuruyordum ama artık gelmiyor sitesinden bulduğum da deiğl miş bi üst modelinin miş araştırdım ama bu realtek driver ini nasıl bulucam ?

yusuf1998x

Üye
driverbooster programını yükle ordan driverları güncelle sen ordan ses kartınıda yükler

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ya arkadaşlar win 7 veya win 8 de update ye geliyodu isteğe bağlı güncelleme olarak ordan kuruyordum ama artık gelmiyor sitesinden bulduğum da deiğl miş bi üst modelinin miş araştırdım ama bu realtek driver ini nasıl bulucam ?
driverbooster diye tutturmuş arkadaş boşver sen. realtek yazdığın için söylüyorum. realteğin sitesindeki yazılımlar bütün realtek cihazları için geçerlidir. :oke:

yusuf1998x

Üye
mesaj beğemmiyonuz

• Beğen
Tepkiler: lazmaz41
exp_l0it

exp_l0it

Üye
mesaj beğemmiyonuz
arkadaşım driverbooster diye tutturmuşsun.. driver programlarının çoğu işe yaramıyor. bu programı test etmedim bilmiyorum. böyle gereksiz programlara ihtiyac yok. ve üstelik gereksiz yere bilgisayarda çöp bırakıyor bu programlar. elle bulman her zaman daha iyidir. : ?

yusuf1998x

Üye
ben kullanıyorum gayet düzgün bür forum üstelik asc nin yapımcısu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
  • Beğen

yusuf1998x

Üye
kullanıma bağlı nasıl kullanıcağını bilirsen gayet iiy

• Beğen
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
driver scaner ile tüm eksik drivereri bulup eskimiş olanlarıda güncelleyebilirsin

• Beğen

Üst Alt