Yardım Piranh tabletler sorun cevapplayayım.

Sponsorlu Bağlantılar

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
Piranh tabletler sorun cevapplayayım.
Arkadaşlar Piranha Tabletler ile ilgili sorularınızı sorun cevaplamaya çalışayım.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

caglar b

caglar b

Üye
Piranha business tab 7 şarj göstergesi çalışmıyor, sadece %0-%42-%100 degerlerini gösteriyor

deliahme

deliahme

Üye
kardeşim benim pirana aristo 2 var .telefon özellikli ürün 8 gb lık model. ama ana disk diye yer ayırmışlar 503mb yani ancak o kadarlık uygulama yüklüyebiliyorsun ayriyetten 5 gb diye 2 . bir bölüm var bu birinci bölümü nasıl yükseltebilirim bir yerden rom felan bulsam değişir mi acaba

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim pirana aristo 2 var .telefon özellikli ürün 8 gb lık model. ama ana disk diye yer ayırmışlar 503mb yani ancak o kadarlık uygulama yüklüyebiliyorsun ayriyetten 5 gb diye 2 . bir bölüm var bu birinci bölümü nasıl yükseltebilirim bir yerden rom felan bulsam değişir mi acaba
Değiştirmen imkansız gibi bir şey o 500 mb olan senin cihazının ram ı yani uygulama hafızası ikinci 5 gb olan da foto-müzik-video-film-uygulama dosyalarının depolandığı alandır.

• Beğen
Tepkiler: deliahme
AHMED...

AHMED...

Üye

Dostum piranha business tab 2 aldım yapamadıklarım var
1. Bilgisayara balgadıgımda şarj alıyor ama dosya aktaramıyorum
2.bluetooth yokmuş alırken dikkat etmedim telefonumla kablosuz veri transferi yapamıyorum wifi ile yapılıyormuş internetsiz wifi ile dosya göndermenin bir yolu varmı.?
3.usb den dosya alabiliyorum ama telefonu kablo ile taktığımdada şarj alıyor ama yine dosya aktarımı olmuyor.
4.webden dosya indirirken hafıza kartını secebiliyorum ama dosyayı indirmiyor iptal ediyor.
5.Taşınabilir hard disk alsam görürmu dosya aktarımı yaparmı kaldırır mı
6.Hdmı ile tvye bağlıyorum film izliyorum en alt bar kaybolmuyor bunada bir çözüm lütfen :)

:) yapmak isteyipte yapamadıklarını bunlar yardım bekliyorum. :)

Bir de en sevdiğim yanı tabi HDMI ile tvime bağlamak :)Sevgili konu sahibi acil bir cevap bekliyorum :)Oziyy bro bir fikir ver :)

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi

2.bluetooth yokmuş alırken dikkat etmedim telefonumla kablosuz veri transferi yapamıyorum wifi ile yapılıyormuş internetsiz wifi ile dosya göndermenin bir yolu varmı.?
3.usb den dosya alabiliyorum ama telefonu kablo ile taktığımdada şarj alıyor ama yine dosya aktarımı olmuyor.
4.webden dosya indirirken hafıza kartını secebiliyorum ama dosyayı indirmiyor iptal ediyor.
6.Hdmı ile tvye bağlıyorum film izliyorum en alt bar kaybolmuyor bunada bir çözüm lütfen :)

Bir de en sevdiğim yanı tabi HDMI ile tvime bağlamak :)Sevgili konu sahibi acil bir cevap bekliyorum :)Oziyy bronz bir fikir ver :)
biraz bekle hepsini cevapliycam acele etme :)

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Heyecanlandım bir anda beklıyorum :D

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi

Bir de en sevdiğim yanı tabi HDMI ile tvime bağlamak :)Sevgili konu sahibi acil bir cevap bekliyorum :)Oziyy bro bir fikir ver :)

1. usb yi bağla 3-4 sn sonra tabletin sağ alt bölgesinde bağlandı yazısı gelicek ona tıkla ve usb yi aç butonuna bas böylece bağlayabilirsin.
2.bluetooth için bu programı dene bende işe yaramadı ama sende olur belki :)
3.bu soruyu 1. de yanıtlamış oluyorum zaten :)
4.bu sorunu bende yaşıyorum sebebini çözmüş değilim :(
5.taşınabilir hard disk görüyor ama tableti çok feba kasıyor
6.alt bar sorunu için bu programı kur ve filmleri bu programdan aç işe yarar. :)

umarım yardımcı olmuştur.

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Birazdan tek tek deneyecegım teşekkür ederlm dostum

AHMED...

AHMED...

Üye
Mx player filmleri tam ekran oynatiyor o sorun çözüldü
Bide bluetooth file transfer diye bi program göndermişsin dostum bluetooth yokki tablette

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
Mx player filmleri tam ekran oynatiyor o sorun çözüldü
Bide bluetooth file transfer diye bi program göndermişsin dostum bluetooth yokki tablette
dostum bi forumda görmüştüm denemek parayla değil :)

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Oziyy dostum sen usb ile telefonu baglayıp dosya aktara biliyor musun ?Bluetooth file transfer işe yaramadı :)

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Önemli değil dostum sana zahmet veriyorum bide pc ye baglayıp deneyim
Bu bluetooth olmadıgı için iki cihaz ile wifiyle internetsiz veri transferi yapılıyor diye duydum ama programin ismini bilmeyince bulması zor bulamadim
Sende piranha nin hani modeli var bana arkadas tavsiye etti hem ucuz hem iyi diye :) fazla incelemeden aldim pisman oldum 100 tl fazla vermekten kactik bu oldu:)

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil dostum sana zahmet veriyorum bide pc ye baglayıp deneyim
Bu bluetooth olmadıgı için iki cihaz ile wifiyle internetsiz veri transferi yapılıyor diye duydum ama programin ismini bilmeyince bulması zor bulamadim
Sende piranha nin hani modeli var bana arkadas tavsiye etti hem ucuz hem iyi diye :) fazla incelemeden aldim pisman oldum 100 tl fazla vermekten kactik bu oldu:)
bende piranha business tab 7 var ve çok pişmanım onun yerine vestel, samsung filan almam gerekirdi. ayrıca aradığın program bu olsa gerek ben denemedim sen bak istersen sonucu söylersin

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Ben bunu denedim hacım bu program cok iyi ama internetsiz olmuyor bu uygulamadin mantigi mesela tabletin veya pcn evde sen disardasin bu uyglama acik olacak yanliz uygulama sana bir adres veriyor o adresi tarayiciya giriyorsun ve nerede olursan ol bilgisayrinin icine girip dosya atip veye dosya alabiliyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Oziyy

enesreis0634

Üye
Slm oziyy kardeş bende Piranha zoom tap7 var. SD gormuyo taplet yeni SD de yeni zaten ikisini birlikte aldim SD kart marka si Samsung 16gb .( SD card is mounded) yaziyo bide. Telefonla SD format attim yine ayni. Ne yapmam lazim ??

Oziyy

Oziyy

Üye
    Konu Sahibi
Slm oziyy kardeş bende Piranha zoom tap7 var. SD gormuyo taplet yeni SD de yeni zaten ikisini birlikte aldim SD kart marka si Samsung 16gb .( SD card is mounded) yaziyo bide. Telefonla SD format attim yine ayni. Ne yapmam lazim ??
Dostum File Manager e gir yukarıda sd yazan yere tıkla ordan SD karta girebilirsin.