Orjinal Iphone ile çakması nasıl anlaşılır? yardım

Sponsorlu Bağlantılar

serkan3415

Üye
arkadaşlar bende iphone 4s var cihaz sıfırdır android 4.2.1 sürümlüdür kutu dahi açılmamıştır almak isteyenler ulaşsn bana fiyatı ise makuldur 400 tl

nokiae6

Üye
Arkadaşların bazıları çakmasını almayın demişte iyi de beyler zaten adamlar size en iyisiyiz demiyor beğenen alsın diyor. iPhonedan iyisi olamıyacağına göre. Kardeş sana gelince malzeme kalitesinden anlayabilirsin. Arkasını oku. App Storeye bak mesela. Ekran hassasiyeti ve geçiş işlem hızından anlarsın. Hayırlı olsun :oke:

Buts

Üye
Arkadaşlar sahibinden de bir iphone var 0 700 lira diyor kıbrıstan alınmış cihaz, acaba orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır . Arkadaşım a aldırıcam iphone konusunda bilgimiz olmadığından püf noktaları varmı size soruyorum .

Baba_yorgun_46

Üye
orjinal iphonelerin imei 0 la başlar :)

-Emre

-Emre

Üye
Orj olduğu cihazı açarken bile belli olur. Çakma iphonelarda ios arayüzü hızı asla olmaz. Dahili Bellekleri bile 4-5 mb o derece. Dışında saçma sapan cince yazılar bulunur. Malzeme kalitesinden bile anlayabilirsiniz.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Direk appstore var mi yok mu diye bak bu kadar basit :)

MrExpert

MrExpert

Üye
App store varsa açmayı dene açılmıyorsa çakmadır.

thedark29

Üye
Arkadaşlar bende iphone 5 var telefon Orj. dendi . Telefon hızı gayet iyi ve hızlı Kamerası iyi - marke girip uygulama indirebiliyorum fakat Telefonun flaşının rengi sarı ?? :D Çakmamı

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Iphonenin ayarlardan hakkinda hakkinda var iste orada yazan bilgiler orjinal oldugunu aciklar.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
konu 2009 da açılmış konuyu açan da foruma en son geçen sene nisan ayında girmiş de ondan :aha:

47MaDo47

47MaDo47

Üye
konu 2009 da açılmış konuyu açan da foruma en son geçen sene nisan ayında girmiş de ondan :aha:
Ee ne olmus ne fark ederki ben tek yazmadimki simdi bu yilda :D bide arvisleri cikarip yazmak guzel oluyor :D

rezzak333

Üye
Arkadaslar benim bi tanıdık war almıs ıphone 5 c aynı sahisiyle herşeyı aynı cok hızlı ama 1 fark war app store yerine google play store war google play store olunca cakma oluyomu ?

ATelefonUzmani

Üye
Aslinda bakarsaniz bu cok karsililabilen bir konu.Aslinda çakma iPhone çok kolay anlasilir.
1.Fiyati dusuk olmamali.
2.App Store girince Google Play Store Vb.
açması.
3.Dosyalarimda Android klasörü bulunmamali.
4.Cakma iphonlar dokunmatik vb. gibi özelliklerinde kusur olmasi
Benim tavsiyem evinize en yakin profosyanel
telefoncuda inceletebilirsiniz...

Üst Alt