kaygisiz43
Üye
Güzel hareketler bunlarIE ile dosya upload etme:
1. adım Göz at>
2. adım Göz at>Telefon
3. adım Göz at>Telefon>Belgeler
4. adım Göz at>Telefon>Belgeler>Geri
5. adım göz at>Telefon>Belgeler>Geri>Görüntüler
Son adım:
Güzel hareketler bunlarIE ile dosya upload etme:
1. adım Göz at>
2. adım Göz at>Telefon
Son adım:
Anlamadığım bir şey var burada upload edeceğimiz fotonun sadece ismini görmek saçma geldi. Hangi birimiz ismen biliyorji fotoları. Hangi fotoyu seçeceğimizi nasıl anlıcaz?IE ile dosya upload etme:
1. adım Göz at>
2. adım Göz at>Telefon
Son adım:
Şu şekilde geniş "people" yazısı değil de küçükOff en çokta telefona kurulu uygulamaları SD karta taşıma özelliğine bayıldım valla asphalttı şuydu buydu acımadan yüklicemKişilerdeki büyük görünüme elveda demişssiniz de ne anlamda ben farkedemedim

Hımm tamam sağolunŞu şekilde geniş "people" yazısı değil de küçük

Neden anlamadın ki! Gördüğün gibi görselde göz atma seçeneği mevcut, yani fotoğrafları görerek yükleyebileceksin.Anlamadığım bir şey var burada upload edeceğimiz fotonun sadece ismini görmek saçma geldi. Hangi birimiz ismen biliyorji fotoları. Hangi fotoyu seçeceğimizi nasıl anlıcaz?
Neden anlamadın ki! Gördüğün gibi görselde göz atma seçeneği mevcut, yani fotoğrafları görerek yükleyebileceksin.
o değil de sızıntı ss'ler hep 480x800 piksel.
tüm özellikleri bilmiyoruz kiyani tüm özellikler tüm telefonlara gelirmi sizce ?

anlamamışım, özür dilerim
O soruyu şuradan dolayı anlamadım. Önceki fotoda tamam albumlere seni götürüyor gibi görünüyor fakat hiç resim gördünüzmü görsel olarak görmediniz sizde. Acaba böyle mi bakacaz dedim seçeceğimiz fotolara. Sizde beni anladınızmı sorumun nedenini?

tüm özellikleri bilmiyoruz ki![]()
şubat 29 şubattayaklaşık hangi ayda biz bu deneme sürümü kullanılırız sizce?

büyük ihtimalle Nisan'ın ilk haftasıyaklaşık hangi ayda biz bu deneme sürümü kullanılırız sizce?