Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
IE ile dosya upload etme:
1. adım Göz at>

2. adım Göz at>Telefon

3. adım Göz at>Telefon>Belgeler

4. adım Göz at>Telefon>Belgeler>Geri

5. adım göz at>Telefon>Belgeler>Geri>Görüntüler

Son adım:
Güzel hareketler bunlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
SD karta yüklü uygulama(lar):

Hızlı çekilen fotoğrafları SD karttan silme özelliği:

Telefona kurulu uygulamayı SD karta taşıyabilme özelliği:

Değiştirilmiş yeni kişi ekle düzeni:

Artık telefonu sıfırlamak istediğinizde SD kart da temizlenebilecek/silinebilecek:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, kursat99, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
IE ile dosya upload etme:
1. adım Göz at>

2. adım Göz at>Telefon

3. adım Göz at>Telefon>Belgeler

4. adım Göz at>Telefon>Belgeler>Geri

5. adım göz at>Telefon>Belgeler>Geri>Görüntüler

Son adım:
Anlamadığım bir şey var burada upload edeceğimiz fotonun sadece ismini görmek saçma geldi. Hangi birimiz ismen biliyorji fotoları. Hangi fotoyu seçeceğimizi nasıl anlıcaz?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Sensation hocam çok iyi gidiyorsunuz :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
saat+tarih ayarları:

MMS otomatik indirme seçeneği:

soldaki WP8 - sağdaki WP8.1:

Kişiler'de geniş görünüme elveda:

Yeni SIM kişilerini içeri aktar seçenekleri:

Akıllı Veri'ye yeni seçenekler:

Takvim yenilikler:

Akıllı Pil ile yeni özellik: Pil tasarrufu açık olduğunda bile, istediğimiz uygulamanın arka planda çalışmasına izin verebileceğiz. Böylece bildirim sıkıntısı olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, drangela61, PureFood ve 3 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Off en çokta telefona kurulu uygulamaları SD karta taşıma özelliğine bayıldım valla asphalttı şuydu buydu acımadan yüklicem :DKişilerdeki büyük görünüme elveda demişssiniz de ne anlamda ben farkedemedim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Off en çokta telefona kurulu uygulamaları SD karta taşıma özelliğine bayıldım valla asphalttı şuydu buydu acımadan yüklicem :DKişilerdeki büyük görünüme elveda demişssiniz de ne anlamda ben farkedemedim
Şu şekilde geniş "people" yazısı değil de küçük :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anlamadığım bir şey var burada upload edeceğimiz fotonun sadece ismini görmek saçma geldi. Hangi birimiz ismen biliyorji fotoları. Hangi fotoyu seçeceğimizi nasıl anlıcaz?
Neden anlamadın ki! Gördüğün gibi görselde göz atma seçeneği mevcut, yani fotoğrafları görerek yükleyebileceksin.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Tek derdimiz beklemek ama bekle bekle de geçmiyor zaten nisan denilse en az temmuzda falan güncelleme verilir Türkiye'ye eminim

dakamon

dakamon

Üye
Neden anlamadın ki! Gördüğün gibi görselde göz atma seçeneği mevcut, yani fotoğrafları görerek yükleyebileceksin.

O soruyu şuradan dolayı anlamadım. Önceki fotoda tamam albumlere seni götürüyor gibi görünüyor fakat hiç resim gördünüzmü görsel olarak görmediniz sizde. Acaba böyle mi bakacaz dedim seçeceğimiz fotolara. Sizde beni anladınızmı sorumun nedenini?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
androiddeki gibi bildirimlerin simgeleri mi çıkcak üstte , süperr :Dbirazda solmuş batarya simgesi felan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o değil de sızıntı ss'ler hep 480x800 piksel.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

O soruyu şuradan dolayı anlamadım. Önceki fotoda tamam albumlere seni götürüyor gibi görünüyor fakat hiç resim gördünüzmü görsel olarak görmediniz sizde. Acaba böyle mi bakacaz dedim seçeceğimiz fotolara. Sizde beni anladınızmı sorumun nedenini?
anlamamışım, özür dilerim :no:

Üst Alt