Aminlumialarımız hakkında hayırlısı olsun![]()
şöyle sonunda rahat bir nefes alacağız diyebilirim 
Aminşöyle sonunda rahat bir nefes alacağız diyebilirim
![]()
bizim olur 
şöyle bir şey. Yarım çekince hızlı ayarlar tam çekince bildirim merkezi+hızlı ayarlar açılıyor.Hocam yüzdeyi görmek için sadece sistem tepsisine bakabilsek daha mantıklı bildirim merkezine koymaları çok amaçok saçma olur. Yani bence modern tasarıma aykırı. :/
Biliyorum bunu bu bence beceremedik demenin başka bir yolu eğer sadece bu şekilde yüzde görünecekse. Android ios yapabiliyorsa sende yapabiliyorum demen lazım. Belki ufak bir şey olarak gelebilir kimilerine ya benim için sorun değil hızlı ayarlarda olması çeker bakarım diyebilir insanlar ama bence sistem tepsisinde olması daha şık olur ve bence yapılmalı da. Seçenek olarak ta sunulmalı orada çıksın mı çıkmasın mı diye.şöyle bir şey. Yarım çekince hızlı ayarlar tam çekince bildirim merkezi+hızlı ayarlar açılıyor.
hocam bu editörler neden 8.1 kullanıyorlar? Geliştiricilere neden verilmiyor şimdiden? Hem şimdi verilse uygulamalarını vs deneme şansları olur yani sırf olarakşöyle bir şey. Yarım çekince hızlı ayarlar tam çekince bildirim merkezi+hızlı ayarlar açılıyor.
Şu an uygulamalarını sdk da deneyebiliyorlar bir engel yok şu an sdk dahocam bu editörler neden 8.1 kullanıyorlar? Geliştiricilere neden verilmiyor şimdiden? Hem şimdi verilse uygulamalarını vs deneme şansları olur yani sırf olarak

yok hocam onu demiyorum şuan sdk da bildirim merkezi vs yokŞu an uygulamalarını sdk da deneyebiliyorlar bir engel yok şu an sdk da![]()
Evet yok sanırım uygulama yapımcılarının 8.1 için uygulama yazmalarında bildirim merkezinin sdk olmamasının bi eksiği yok demkki o yüzden vermemişler. Şu an ki sdk zaten uygulama yapımcılarının 8.1 de arayacakları her şeyi barındırıyor diye biliyorum. Bildirim merkezi gibi şeyler tamamen bize son kullanıcıya özel şeyler olacağı için developerlar bunlarla ilgilenmezleryok hocam onu demiyorum şuan sdk da bildirim merkezi vs yok
Developer bildirim versin mi vermesin mi onu yazar kodlar verilen bildirimin nasıl görüneceğine MS karar verir
Umarım anlatabilmişimdir. Uygulama yapımcıları programlarını 8.1 e şimdiden entegre edebilirler ama previevcilere de son olarak bide telefonlarında görsünler nasıl çalışıyor diye sonradan verecekler.sen bu soruyu neden bana soruyorsan editörler de o yüzden 8.1 kullanıyorhocam bu editörler neden 8.1 kullanıyorlar? Geliştiricilere neden verilmiyor şimdiden? Hem şimdi verilse uygulamalarını vs deneme şansları olur yani sırf olarak
çok çelişkili konuşuyorsunsen bu soruyu neden bana soruyorsan editörler de o yüzden 8.1 kullanıyor![]()

Hyper V var açtım ayarlardan ayrıca sizin işletim sisteminiz ne win 8 pro 32 bit mi ? Ayrıca Device ksımından bir şey mi seçmek gerekiyor bende sadece device yazıyor. Bilgisayarıma usb ile telefonu bağlayınca bilgisayar telefonumu görmüyor ? Neden acaba ? Bilgisi olan var mı sorun bu yüzden mi ? Ama donanımı güvenle kaldır kısmında Win Phone gözüküyor bilgisayarıma girincve gözükmüyor.![]()
Ali abi sende 8.1 kullanıyon demi hadi hadiiii saklama bizden aramızda forumdan dışarı çıkmazşöyle bir şey. Yarım çekince hızlı ayarlar tam çekince bildirim merkezi+hızlı ayarlar açılıyor.
forumu da herkes görebildiğine göre...Ali abi sende 8.1 kullanıyon demi hadi hadiiii saklama bizden aramızda forumdan dışarı çıkmaz![]()

şşşş çaktırma:Pforumu da herkes görebildiğine göre...![]()
nerden biliyorsunLumia icon dan ali abiye göndermediklerine göre kullanmıyordur :P(ne alakaysa
)