vat ne la :D genelde ben "sen ne diyon değişik" anlamında kullanırım :P
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: vat ne la Genişletmek için tıkla ... genelde ben "sen ne diyon değişik" anlamında kullanırım :P
-qarapapaq-' Alıntı: vat ne la Genişletmek için tıkla ... genelde ben "sen ne diyon değişik" anlamında kullanırım :P
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: genelde ben "sen ne diyon değişik" anlamında kullanırım :P Genişletmek için tıkla ... vaaay...1000 beğenim olmuş - MaxiCep @Peocawe görüyon mu bak napıyo millet O.o
Sukut-u Hayal' Alıntı: genelde ben "sen ne diyon değişik" anlamında kullanırım :P Genişletmek için tıkla ... vaaay...1000 beğenim olmuş - MaxiCep @Peocawe görüyon mu bak napıyo millet O.o
Peocawe Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: vaaay...1000 beğenim olmuş - MaxiCep @Peocawe görüyon mu bak napıyo millet O.o Genişletmek için tıkla ... ahah bende kutlarım o zaman, bi ton emek var o beğenilerde.
-qarapapaq-' Alıntı: vaaay...1000 beğenim olmuş - MaxiCep @Peocawe görüyon mu bak napıyo millet O.o Genişletmek için tıkla ... ahah bende kutlarım o zaman, bi ton emek var o beğenilerde.
Invoke Üye Peocawe' Alıntı: ahah bende kutlarım o zaman, bi ton emek var o beğenilerde. Genişletmek için tıkla ... Boş ver ya. İki konu birden göze batarsın. Mesaj kasıyor çakala bak derler. Banlanırsın la
Peocawe' Alıntı: ahah bende kutlarım o zaman, bi ton emek var o beğenilerde. Genişletmek için tıkla ... Boş ver ya. İki konu birden göze batarsın. Mesaj kasıyor çakala bak derler. Banlanırsın la
Peocawe Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Boş ver ya. İki konu birden göze batarsın. Mesaj kasıyor çakala bak derler. Genişletmek için tıkla ... yok zaten takılıyorum.
-qarapapaq-' Alıntı: Boş ver ya. İki konu birden göze batarsın. Mesaj kasıyor çakala bak derler. Genişletmek için tıkla ... yok zaten takılıyorum.