Püf Noktası Lumia 520 Güncelleme Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Güncelleme Geldi.
tum black falan guncellemeleri yuklu cihazımda ama bugun an itibariyle kucuk bir guncelleme geldi hemen indi kuruldu ne ki bu /

kursat99

kursat99

Üye
Aklıma bir anda Glance geldi. Bir bakabilir misin?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonunuz güncel.

kursat99

kursat99

Üye
Aynen bende de güncel diyor. Warnings kardeş, acaba klavye mi yükledin?

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar saten gorduğunuz gibi klavye falan yuklemedim sabah 8 de devolıper preview uygulamasına guncelleme gelmişti gozukmuyordu ya onu silip yukledim hesabımı girdim sonra ayarlara gittim bu güncelleme gözüküyordu yukledim değişiklik yok gibi ama ne güncellemesi acıba glance yokki 520 de marketten baktım ulke bolgenizde kullanılamıyor yazıyordy galibaha yani yukle seçeneği aktif değildi bilen yokmu şimdi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bize Black yok 520ler ikinci gncellemeyi alıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Bakalım 10 gün sonra black bize gelecekmi : ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yok Kamera Olsa Nokia Yazar
asıl Glance olsaydı Nokia FW yazardı, malum Göz Atma Nokia'nın FW güncellemeleri ile geldi (Amber-Black), tabi kamera iyileştirmesi de bu güncellemelere dahil ama microsoft da verebilir nokia da bunu bilemeyiz :) küçük hata düzeltmesidir kafanıza takmayın bence

csH

csH

Üye
güncellemeyi yüklerken bir sürüm eksik gelmiştir odur

CANGO97

CANGO97

Üye
Black geldi mi ??? (ben umudu kestiydim )

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi yüklerken bir sürüm eksik gelmiştir odur
yok bn oyle tahmin etmiyorum eksik olsa buzamana kadar niye gelmedi herneyse artık ne guncellemesi olduğunu bilen yok ama telefon gerçekten hızlandı :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Developer Preview güncellemesidir.

emz

emz

Üye
ya hocam bende de Preview for Developers uygulaması ve hesabı var ama benim 520'ye gelmedi. Ben de onu çözemiyorum. Yalnız telefon Black den sonra kasıla kasıla bir hal aldı. Daha yavaş çalışıyor artık. Belki onu düzeltmişlerdir . Ama bana gelmedi.

Bay H

Bay H

Üye
GDR3 e ait bir hata giderme güncellemesi sadece 520 ye özel değil Preview for Developers ile cihazlara yükleniyor(ben uygulamayı aktif ettiğimde geldi).

dakamon

dakamon

Üye
Bana da şu an geldi ama neyin hatası gideriliyor acaba? İşin aslını bilen varmı hangi hataları giderdiği

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
ama bunun tum kullanıcıları verilmesi lazım telefon çok kasıyordu hatalar veriyordu şu 10mb lık günceleme telefonu roket yaptı desem yeridir minion rush biraz kasıyordu bazı oyunlar 15 dk dan sonra atıyordu şimdi hepsi duzeldi şükürler olsun Yarabbim Allahım.
ya hocam bende de Preview for Developers uygulaması ve hesabı var ama benim 520'ye gelmedi. Ben de onu çözemiyorum. Yalnız telefon Black den sonra kasıla kasıla bir hal aldı. Daha yavaş çalışıyor artık. Belki onu düzeltmişlerdir . Ama bana gelmedi.
preview for developersi sil tekrar yukle muhtelemwlen gelicektir kesinlikle aynı sorunları yaşıyordum İnanmazsın Telefın Çok Hızlandı Füze Gibi Roket Gibi Oldu Artık. :D

dakamon

dakamon

Üye
Wifi li bi yer bulunca bende yapayım güncellemeyi. Bakalım telefon gerçekten hızlanacakmı. Çünkü blackten sonra da telefonda beklediğim hızlanmayı görememiştim yine kasmalar donmalar yapıyordu. Mesela kilit ekranını hemen açıp anamenüye geçmek istediğimde ana menünün altında 4 te 1 lik kısım siyah oluyordu sonradan geliyordu 1 saniye sonra falan. YAda menülerde gezinirken geçiş animasyonlarında takılmalar falan oluyordu.

dakamon

dakamon

Üye
Wifi li bi yer bulunca bende yapayım güncellemeyi. Bakalım telefon gerçekten hızlanacakmı. Çünkü blackten sonra da telefonda beklediğim hızlanmayı görememiştim yine kasmalar donmalar yapıyordu. Mesela kilit ekranını hemen açıp anamenüye geçmek istediğimde ana menünün altında 4 te 1 lik kısım siyah oluyordu sonradan geliyordu 1 saniye sonra falan. YAda menülerde gezinirken geçiş animasyonlarında takılmalar falan oluyordu.

dakamon

dakamon

Üye

Üst Alt