hahaha aynende Benden başka alan yokmu ne guncellemesi acıba çok merak ettimBize Black yok 520ler ikinci gncellemeyi alıyor![]()

kamera olabilir. 1020'yede gelmiştihahaha aynende Benden başka alan yokmu ne guncellemesi acıba çok merak ettim![]()
Yok Kamera Olsa Nokia Yazarkamera olabilir. 1020'yede gelmişti
asıl Glance olsaydı Nokia FW yazardı, malum Göz Atma Nokia'nın FW güncellemeleri ile geldi (Amber-Black), tabi kamera iyileştirmesi de bu güncellemelere dahil ama microsoft da verebilir nokia da bunu bilemeyizYok Kamera Olsa Nokia Yazar
küçük hata düzeltmesidir kafanıza takmayın benceyok bn oyle tahmin etmiyorum eksik olsa buzamana kadar niye gelmedi herneyse artık ne guncellemesi olduğunu bilen yok ama telefon gerçekten hızlandıgüncellemeyi yüklerken bir sürüm eksik gelmiştir odur

preview for developersi sil tekrar yukle muhtelemwlen gelicektir kesinlikle aynı sorunları yaşıyordum İnanmazsın Telefın Çok Hızlandı Füze Gibi Roket Gibi Oldu Artık.ya hocam bende de Preview for Developers uygulaması ve hesabı var ama benim 520'ye gelmedi. Ben de onu çözemiyorum. Yalnız telefon Black den sonra kasıla kasıla bir hal aldı. Daha yavaş çalışıyor artık. Belki onu düzeltmişlerdir . Ama bana gelmedi.