papakudioflu
Emekli Yönetici
ileri geri tuşları konusunda herhangi bir bilgi yok. Sekmelere kolay ulaşım zaten mevcut.hocam peki beklediğmiz ileri-geri butonları,seklemeler kolay ulaşım geleck mi?
ileri geri tuşları konusunda herhangi bir bilgi yok. Sekmelere kolay ulaşım zaten mevcut.hocam peki beklediğmiz ileri-geri butonları,seklemeler kolay ulaşım geleck mi?
Kaç MB?bi güncelleme geldi şuan yükleniyor.
ekranda gözüktü yükle dedim direk boyutuna bakmadımKaç MB?
Sürümde bir değişiklik varmı?ekranda gözüktü yükle dedim direk boyutuna bakmadım
neredeyse bitti kısmındayız açılır açılmaz bakıcamSürümde bir değişiklik varmı?
refleks olarak şimdi yükleye bastım çıkar çıkmaz bakamadım o yüzden 
şuan bitti bir değişiklik göremedim ürün yazılım düzeltme versiyonu 3051.40000.1349.0003 olmuş .sSürümde bir değişiklik varmı?
Sen gllobal versiyonu yüklemiştin flashla ve tefonunu umarım turkcell den almıştın şimdi seninkine turkcell rom yüklendi.şuan bitti bir değişiklik göremedim ürün yazılım düzeltme versiyonu 3051.40000.1349.0003 olmuş .s
Microsoft güncellemesidir, preview for developer kullanıyorsan ekstralar+bilgi de daha fazla bilgiye basınca en altta build creation date yazıyorsa dediğim olmuştur.bi güncelleme geldi şuan yükleniyor.
yo ben öyle birşey yapmadım .s black konusundaki versiyonlardan da yüksekSen gllobal versiyonu yüklemiştin flashla ve tefonunu umarım turkcell den almıştın şimdi seninkine turkcell rom yüklendi.
O bilgi herkeste yazıyor developer yapmayanlardada yazıyor alakası yok.Microsoft güncellemesidir, preview for developer kullanıyorsan ekstralar+bilgi de daha fazla bilgiye basınca en altta build creation date yazıyorsa dediğim olmuştur.
yo ben öyle birşey yapmadım .s black konusundaki versiyonlardan da yüksek
| Lumia 920 | Country variant | 3051.40000.1349.0002 | Available | Available |
| Lumia 920 | Turkcell | 3051.40000.1349.0003 | Available | Available |
peki teşekkürlerO bilgi herkeste yazıyor developer yapmayanlardada yazıyor alakası yok.
[TBODY] [/TBODY]
Lumia 920 Country variant 3051.40000.1349.0002 Available Available Lumia 920 Turkcell 3051.40000.1349.0003 Available Available
bende bunu soruyorum sürekli bu VPN ayarlarının Screan Shot larını mail attım bizim okulun bilgi işlem daire başkanlığına bakalım cevap gelecekmi.Güncellemede eduroam ile ilgili bir gelişme var mı acaba ?
nedir bu abi?
site çoktu açılmıyor bir saattirSdk 8.1 in indirilebilir iso dosyasının sızdırıldığı belirtiliyor :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız