Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Çincede şu anda da alfanumerik klavye mevcut zaten.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Olum yapmayın böyle şeyler heyecanlanıyorum :DBu arada kesinlikle bir ses kaydı gerekli çok lazım oluyor

braayn

braayn

Üye
Daha yeni başlıyoruz @papakudioflu @Sensation

Alfanümerik klavye ( Çincesinde varsa bize de gelir elbet :kıskıs: )

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekran görüntüsü alma tuş kombinasyonunda değişiklik
(Artık "windows tuşu+güç tuşu" yerine "güç tuşu+ses açma tuşu" kullanılacak)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekran görüntüsü alırken çıkan deklanşör sesi kapatılmıyor şuanda blacklede kapatamıyoruz umarın 8.1de bu seside kontrol edebiliriz serviste ekran görüntüsü alıyorum servisde uyuyanlar resimmi çektim die bakıyorlar bitsin bu işkence :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pil performansı ile ilgili bir iyileştirme varmı arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekran görüntüsü alırken çıkan deklanşör sesi kapatılmıyor şuanda blacklede kapatamıyoruz umarın 8.1de bu seside kontrol edebiliriz serviste ekran görüntüsü alıyorum servisde uyuyanlar resimmi çektim die bakıyorlar bitsin bu işkence :)
ekran görüntüsü alırken denklanşor sesini kapatma vardı galiba.

• Beğen
Tepkiler: skynet
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Klavye için rakam görünümlü gelse çok iyi olur, sweype'yi ben de sevmiyorum. Çok gereksiz elini kaldırmadan yazmak.
Bu arada, sızıntı bilgileri için herkese teşekkür ederim, böyle devam :ehe

skynet

Üye

Zil sesleri + Uyarılardan fotoğraf ve video çekiminin yanındaki tiki kaldırırsan artık o sesi duymazsın :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kamera arayüzü:

VNP ayarları:

Storage Sense ve uygulamaları direkt hafıza kartına kurabilme ayarı:

SIM ayarları:

Varsayılan sesli navigasyon uygulamasını seçebilme ayarı:

Project My Screen ayarları:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood, Dexter Morgan, bulutsuzgece ve 5 diğerleri
goktas19

goktas19

Üye
Bu Bildirim Merkezi neden yok?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama butun ayar ve uygulamalara varsayılan ayarı eklenmiş. Bu da Cortana'ya hazırlık için yapılmış diye tahmin ediyorum. Cortanaya komut verildiğinde hangi uygulamada açacağını tayin etmiş oluyoruz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Cortana nın türkçe olup gelmesi vs derken 2014 ü yedirir bunlar bize :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

meneleos

Üye
Cortana nın türkçe olup gelmesi vs derken 2014 ü yedirir bunlar bize :(
Aslına bakarsan, Cortana düşündüğüm şekilde verilecek olursa Türkçe dil desteğini bizler bile halledebiliriz. Yani açık sistem olarak verilir diye düşünüyorum, yoksa çok saçma olur. Düşünün adamlar uğraşıp yapay zeka koyuyor, nasıl zekaysa Türkçe bilmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
sekajmer

sekajmer

Üye
menü geçin animasyonları değişmiş ? veya sadece emulatörde öyle ama bence güzel olmuş :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkdaşlar çoğunuz 8.1 de gelen ozellıklerı zaten olmalıydı normal bişi die adlandırıyorsunuz ve telefon fıyatlarını ıos ve androıdın ust seviye cıhazlarıyla eşit tutuyorsunuz ve şikayetcısınız peki neden katlanıorsunuz buna alırken bılmıormuydunuz lumılarda bıldırım merkezi felan gibi ozellıkler olmadını size biri zorlamı aldırdı ms yapması gerekenı yaptı gıbı tabırler bence çok yanlış sizdede bılıyorumkı ana ekran ın ve geçişlerin verdiği haz yuzunden aldınız nokıa farkını yaşamak istediğiniz için içinizde ona karşı bı sempati var : ) ve şahsen bu gelen ozellıklerı farklı tutmanız lazım ve temple runu ıos yada androıdde oynamak başk nokıa da başka

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
AppPlat.Apps.FileManager.appx

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve ademoz05

Üst Alt