32 mi ? ben 64 düşünüyodum emme
Yav Basılı Tutmak Bu kadarda zormu ?
Daha yeni başlıyoruz @papakudioflu @Sensation
Alfanümerik klavye ( Çincesinde varsa bize de gelir elbet)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran görüntüsü alma tuş kombinasyonunda değişiklik
(Artık "windows tuşu+güç tuşu" yerine "güç tuşu+ses açma tuşu" kullanılacak)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ekran görüntüsü alırken denklanşor sesini kapatma vardı galiba.Ekran görüntüsü alırken çıkan deklanşör sesi kapatılmıyor şuanda blacklede kapatamıyoruz umarın 8.1de bu seside kontrol edebiliriz serviste ekran görüntüsü alıyorum servisde uyuyanlar resimmi çektim die bakıyorlar bitsin bu işkence![]()
ekran görüntüsü alırken denklanşor sesini kapatma vardı galiba.
Ekran görüntüsü alırken çıkan deklanşör sesi kapatılmıyor şuanda blacklede kapatamıyoruz umarın 8.1de bu seside kontrol edebiliriz serviste ekran görüntüsü alıyorum servisde uyuyanlar resimmi çektim die bakıyorlar bitsin bu işkence![]()

Cortana nın türkçe olup gelmesi vs derken 2014 ü yedirir bunlar bize![]()

Aslına bakarsan, Cortana düşündüğüm şekilde verilecek olursa Türkçe dil desteğini bizler bile halledebiliriz. Yani açık sistem olarak verilir diye düşünüyorum, yoksa çok saçma olur. Düşünün adamlar uğraşıp yapay zeka koyuyor, nasıl zekaysa Türkçe bilmiyorCortana nın türkçe olup gelmesi vs derken 2014 ü yedirir bunlar bize![]()

Tahminimce Türkçe Cortana'nın çıkması 2014 sonu veya 2015 başını bulur.![]()

açtığım konu taşındı ama kimse sorunla ilgili cevap yazmıyor. bi el atsanız. sorum basit ama halledemedim.Tahminimce Türkçe Cortana'nın çıkması 2014 sonu veya 2015 başını bulur.![]()