bilgehann1991
Üye
Hepsi yüklü evdeki pc de eve gidince hangisini oynayacağımı şaşırıyorumDoğru. Az sonra 4-5 tane kuracam.
bugün birkaç tane daha koycam oyun
Hepsi yüklü evdeki pc de eve gidince hangisini oynayacağımı şaşırıyorumDoğru. Az sonra 4-5 tane kuracam.
Tek seferde hepsini nasıl indireceğim acabaemeğine sağlık, bazılarını çok aradım önceden..
valla hepsini tek seferde indirme linki yok mecbur tek tek 
daha güzeller var onları atlamışsınGüzel olan hepsini indirdim emeğine sağlık
Limbo candır!!![]()
evet ben çok beyenerek bitirdim süper oyundur kendileri
bi baktım ama yalan yanlışta olsa isim hatırlıyon muYeni oyunlar varmı kardeş
Ben yıllar önce bir oyun oynamıştım, 2000 yada 2001 yıllarıydı, şu cdoyun ve oyun dergilerinden çıkmıştı, 2 boyutlu bir uzay boşluğunda uzay aracını kontrol ediyoruz ve en üstten girip en altta yuvarlak şeklinde nükleeri, ip ile kuyruğumuza bağlayıp silahlar ile savaşarak yukarı çıkmaya çalışıyoruz, oyun demoydu ama mükemmeldi, bu oyunu bir türlü bulamadım, buraya yazayım dedim belki gören duyan olmuştur
yapma abe yaa ...ser ial paylaşmak yasak !

malum forumun kurallarıyapma abe yaa ...![]()

özleden atsa???malum forumun kuralları![]()

Daha güzel oyunlar hangileri söylermisin kardeşdaha güzeller var onları atlamışsın
evet ben çok beyenerek bitirdim süper oyundur kendileri
bi baktım ama yalan yanlışta olsa isim hatırlıyon mu
en azından benzerlikten ulaşılabilirReaper: Tale Of Pale Swordman
Volt: Battery on the Loose
---eklendi---
Kardeş diğer aradığım oyunu buldum ama indiremedim
bir zahmet el atıversen, diğerini arıyorum halenellerine sağlık hepsi çok güzel hangisini indireceğimi şaştım![]()
keyifli oyunlardaha güzel derken indirdiklerin dışında da güzel oyunlar var onu kasdettimdiDaha güzel oyunlar hangileri söylermisin kardeşKardeş diğer aradığım oyunu buldum ama indiremedim
bir zahmet el atıversen, diğerini arıyorum halen
Oyunun adı
space tripper

özellikle limbo oyunu için teşekkürler![]()