Osman Özer Öz
Üye
Arkadaşlar Windows Phone 8.1 SDK Preview'i bana gelen mail ile indirdim. İnceledim ama her şey paylaşılmış zaten bana pek bir şey kalmamış
Şunu söylemek istiyorum. Bu 8.1 SDK Preview geliştiriciler için yeni API'lerin test edilmesi adına gönderilmiştir. Geliştiricilerin 8.1'e geçiş sürecini kolaylaştırmak ve ortama daha önceden alışmak için gönderilmiştir. Görsellerdeki sızıntılar da SDK'nın emulatörü üzerinden gözlenen özelliklerdir. Emulatördeki 8.1 versiyonu, tam olarak çıkacak olan 8.1 versiyonunu yansıtmamaktadır. Genellikle geliştiricilere sunulan API'leri emulatör'de test edebilimek için getirilen özellikler yer almaktadır. Notification center, Background Customize, Groupping Application, Shortcuts gibi sistemdeki görsel ve kullanıcıya yönelik yeniliklerin daha sonraki Preview'lerde geleceğini düşünüyorum.
Şunu söyleyebilirim ama 8.1 gerçekten beklentilerin de üzerinde bir update olacak. Kullanıcıların eksik bulduğu her şeyi karşılayacak gibi duruyor.
Biz geliştiricilere de birçok yenilik gelmiş. 8.1 yayınlandıktan sonra çıkacak uygulamalarla bu yenilikleri markette görebileceksiniz.
Arkadaşlar Windows Phone işletim sistemine desteğe devam
Sistem gerçekten gelişiyor ve sağlam adımlarla geliyor.
Şunu söylemek istiyorum. Bu 8.1 SDK Preview geliştiriciler için yeni API'lerin test edilmesi adına gönderilmiştir. Geliştiricilerin 8.1'e geçiş sürecini kolaylaştırmak ve ortama daha önceden alışmak için gönderilmiştir. Görsellerdeki sızıntılar da SDK'nın emulatörü üzerinden gözlenen özelliklerdir. Emulatördeki 8.1 versiyonu, tam olarak çıkacak olan 8.1 versiyonunu yansıtmamaktadır. Genellikle geliştiricilere sunulan API'leri emulatör'de test edebilimek için getirilen özellikler yer almaktadır. Notification center, Background Customize, Groupping Application, Shortcuts gibi sistemdeki görsel ve kullanıcıya yönelik yeniliklerin daha sonraki Preview'lerde geleceğini düşünüyorum. Şunu söyleyebilirim ama 8.1 gerçekten beklentilerin de üzerinde bir update olacak. Kullanıcıların eksik bulduğu her şeyi karşılayacak gibi duruyor.
Biz geliştiricilere de birçok yenilik gelmiş. 8.1 yayınlandıktan sonra çıkacak uygulamalarla bu yenilikleri markette görebileceksiniz.
Arkadaşlar Windows Phone işletim sistemine desteğe devam
Sistem gerçekten gelişiyor ve sağlam adımlarla geliyor.

okurken kalbim duracaktı

ben çok beğendim.