Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
haberler çok güzelde üst dzey geliştirici olmak için illaki program çıkarmış olmak gerekiyor galiba developer hesabı yetmiyor ben şuan nasıl aolrak bilirim app studia ile program geliştirdim onu mağazaya nasıl yolluyacagımıda bilmiyorum abna yardımcı olacak varmı bende bunu kurmak istiyorum

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bayağı birşey geliyor. Ama IE'de değişiklik yok sanırsam

kesasd

kesasd

Üye
Hazır mı, çok az kalmıştı ;)

Hazır diyebiliriz. Markete sıkı bir giriş yapacağız tekrardan. Sizin emeklerinizle/yardımlarınızla beraber :)
haberler çok güzelde üst dzey geliştirici olmak için illaki program çıkarmış olmak gerekiyor galiba developer hesabı yetmiyor ben şuan nasıl aolrak bilirim app studia ile program geliştirdim onu mağazaya nasıl yolluyacagımıda bilmiyorum abna yardımcı olacak varmı bende bunu kurmak istiyorum

Daha önce bu tarz sorun yaşayanlar için makale yazmıştım. Bir gözat istersen :

Hagios

Hagios

Üye
Güzel haberler sabırsızlıkla bekliyoruz.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben ie11 den hala umutluyum, aynı kalacağını sanmıyorum. Zaten aksi halde bir UC Browserimiz var.

Warnings

Üye
sdk yı sızdıran yokmu ya ?

• Beğen
Tepkiler: remzi33
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
NFC ayarları:

• Beğen
Tepkiler: skynet
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
alıntıdır arkadaşlar,, umarım da doğrudur

Oldukça geçerli yenilikler ile gelecek olan Windows Phone 8.1 ile hakkında yeni bilgiler de yayınlanmaya devam ediyor.Özellikle her ne kadar gündeme getirilmese de can sıkıcı bir özellik olan Arama tuşu ile ilgili oldukça geçerli bir yenilik yapıldığı paylaşılıyor.

Yayınlanan bilgiye göre özellikle oyunlarda, video çekerken veya fotoğraf çekerken yanlışlıkla arama butonuna dokunulması ile uygulamadan çıkması sorunu çözülüyor.Tam ekran çalışacak olan uygulamalarda arama tuşu 2 kez dokunma ile çalışacak.Yani uygulamadan yanlışlıkla çıkma sorunu neredeyse tamamen çözülmüş olacak.

Tam ekran çalışan uygulamalar;

- Fotoğraf görüntüleme

- Video görüntüleme

- Fotoğraf & Video çekme

- Oyun kategorisinde tüm uygulamalar

PureFood

PureFood

Üye
Vay anasını, sanki sistem sıfırdan yazılmış, en ince ayrıntıya kadar düşünmüşler.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Gelen özellikler güzel :) İE içinde gelişme olması lazım ayrıca ekstra olarak bi kaç özellik daha eklenirse güncelleme daha iyi olur

Warnings

Üye
ya 512mb ramlilere bu yazılanların%25 i gelip 1gb ramlılara%50 si2gb a ise 100 de 100ü gelirse :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve remzi33
eyup ensar

eyup ensar

Üye
ulen bide şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelse varya 820 yi satar 925 e geçerim :)

• Beğen
Tepkiler: remzi33
remzi33

remzi33

Üye
  • Beğen
Tepkiler: eyup ensar
dakamon

dakamon

Üye
Sabahın ilk saatleri oldu haliyele adminler moderatörler yöneticiler yattı :) paylaşımlarda durdu :D artık yarın devam ederler :)

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
sanırım hala müzikçalarda parçayı ileri geri butonuna basılı tutarak saracağız :)

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, kimbilir_01 ve remzi33

Üst Alt