Haber GM Discovery Güncelleme Haberi

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
zaten en büyük sorunu tema ve launcher sıkıntısıydı.

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Launcheri kimse begenmiyodu zaten en cok sikayet edilen konulardan biriydi. Bi de bildirim isigi. O ikisi baya bi is gorcek. Bi de tiklamayla uyanma da olursa amaaannn degme keyfime :-D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Launcheri kimse begenmiyodu zaten en cok sikayet edilen konulardan biriydi. Bi de bildirim isigi. O ikisi baya bi is gorcek. Bi de tiklamayla uyanma da olursa amaaannn degme keyfime :-D

aynen öyle. :D discovery elite temasıydı sanırım güzel olan.. onun gelme ihtimalide baya yüksek. sonuçta aynı seriden gidiyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
4.4 güncellemesi getirmek için uğraşıyorlar fakat mtk6589 a daha 4.4 kernel duyurulmadı gm şirketi çabalıyor bakalım
Şöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam
parlaklık oluyor genelde ilk partta veya 2. partta bu var diye biliyorum fakat onun okadar bir önemi yok 0.9 mm çapı olan bir şey sadece beyazda gözüküyor bende

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
çift tıklamayla uyandırma olsun yeter o olmazsa bu güncelleme bana yaramaz çünkü kendi launcher kullanmıyorum kamera programınıda kullanmıyorum bildirim ışıgınıda rootlayıp yaptım bana çift tıklama ile uyandırma lazım bide android 4.4 gelmesi lazım cihazın donanımı çok iyi eski sürümde kullanmak ilerleyen zamanda can sıkıcı olabilir

messevim

messevim

Üye
Şirketi tebrik ederim. 600 liralık telefona bile oldu bu kaçıncı yazılım düzeltmesi geliyor. G2 kullanıyorum şu ana kadar sadece bir güncelleme aldım ki daha düzeltmeleri gereken yazılım sorunları varken...

• Beğen
Tepkiler: anilari35 ve Dede
caglar b

caglar b

Üye
Kitkat gelmiyecekse 4.3 mü verecekler yoksa sadece düzeltme güncellemesimi olacak?

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Bence düzeltme güncellemesi gelecek. Kitkatı gmd 2 veya elite çıktıktan sonra verebilirler

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
Genel müdürün açıklamalarına bakılırsa 4.3 gelmesi muhtemel fakat kernel ellerinde yoksa yada mediatek şirketi vermeşişse elden gelecek bir şey yok

Peocawe

Peocawe

Üye
4.3 gelmeyecek discoverye.. Gelirse direk 4.4 gelecek.

anilari35

anilari35

Üye
aynen öyle. :D discovery elite temasıydı sanırım güzel olan.. onun gelme ihtimalide baya yüksek. sonuçta aynı seriden gidiyorlar. :D
Elite de ve discovery 2 de ayni 4.4 benzer launcher var buyuk ihtimal o gelecek yalniz bunu gordugumde hayal kirikligina ugradim sanirim 4.4?vermeyecekler
Gm nin oyununa geldik arkadaslar sirf d2 ve elite cikana kadar d1satislari azalmaasin diye calisiyruz dediler sirf 4.4 gelecek diye alanlar bile var ve simdi d2 ciktiktan sonra buyuk ihtimal calismalarimiz basarisiz dicekler ve d1 kullanicilarinin en az yarisi icin gm bitmis olacak

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yahu o kadar fiyata oyle telefon almissin varsin guncelleme almasin :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
anilari35

anilari35

Üye
Yahu o kadar fiyata oyle telefon almissin varsin guncelleme almasin :)
Telefonu ilk aldigimda hic guncelleme gelmeyecegini bilsem de alirdim fakat boyle beklentiiyi yukselttiler bu seferde hayal kirikligina ugruyoruz gelmezse eger zaten nisandan once gelmez geleceksede

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
4.4 gelmezse cok da uzulmeyelim. Cyanogen mod el atar yakinda o cikarir

enterneoll

enterneoll

Üye
Güzel işler yapıyor general mobile ama bu güncellemeler hep hata onarım filen artık android sürümünü yukseltseler çok daha iyi olur

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
gene çok bilmişler konuşmuş :D :D döktürmüş bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmişkitkat gm tarafından martta gelir bence gelmezsede başka üretici 4,4 kitkat yapar çünkü kodlar açıklandı :D

caglar b

caglar b

Üye
gene çok bilmişler konuşmuş :D :D döktürmüş bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmişkitkat gm tarafından martta gelir bence gelmezsede başka üretici 4,4 kitkat yapar çünkü kodlar açıklandı :D
Twitter dan duyurmamışlar, ilginç

Peocawe

Peocawe

Üye

çok bilmişler derken mesela örnek var mı? zaten okursan yorumları 4.3 gelmeyecek, gelirse direk 4.4 gelecek demişim. ve zaten biliyorduk mediatek'in 4.4 için kodlarını verdiğini. çok bilmişlik yapmışsın ama sadece cahillere işletebilirsin bu çoşkulu sevincini.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bazıları yukarda 4.4 gelirse süper olur gelmeyecek gibisinden yazmışta :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Mediatek mtk6589 icin kitkat kaynak kodlarini vermis diye okudum.dogrudur insallah o zaman aliriz belki kitkat

Üst Alt