Launcheri kimse begenmiyodu zaten en cok sikayet edilen konulardan biriydi. Bi de bildirim isigi. O ikisi baya bi is gorcek. Bi de tiklamayla uyanma da olursa amaaannn degme keyfime :-D
discovery elite temasıydı sanırım güzel olan.. onun gelme ihtimalide baya yüksek. sonuçta aynı seriden gidiyorlar. 
parlaklık oluyor genelde ilk partta veya 2. partta bu var diye biliyorum fakat onun okadar bir önemi yok 0.9 mm çapı olan bir şey sadece beyazda gözüküyor bendeŞöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam
Elite de ve discovery 2 de ayni 4.4 benzer launcher var buyuk ihtimal o gelecek yalniz bunu gordugumde hayal kirikligina ugradim sanirim 4.4?vermeyecekleraynen öyle.discovery elite temasıydı sanırım güzel olan.. onun gelme ihtimalide baya yüksek. sonuçta aynı seriden gidiyorlar.
![]()
Telefonu ilk aldigimda hic guncelleme gelmeyecegini bilsem de alirdim fakat boyle beklentiiyi yukselttiler bu seferde hayal kirikligina ugruyoruz gelmezse eger zaten nisandan once gelmez geleceksedeYahu o kadar fiyata oyle telefon almissin varsin guncelleme almasin![]()
Twitter dan duyurmamışlar, ilginçgene çok bilmişler konuşmuş![]()
döktürmüş bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmişkitkat gm tarafından martta gelir bence gelmezsede başka üretici 4,4 kitkat yapar çünkü kodlar açıklandı
![]()
gene çok bilmişler konuşmuş![]()
döktürmüş bugun mediatek mtk 6589 kitkat 4,4 için kodları vermiş açıklamış gm ye kitkat geliyo beyler kaynak kesin mediatek bu chipseti 5 e kadar destekleyecekmişkitkat gm tarafından martta gelir bence gelmezsede başka üretici 4,4 kitkat yapar çünkü kodlar açıklandı
![]()