Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bize direk 8.1 versinler :D

dakamon

dakamon

Üye
Umarım çok çok iyi çalışan bir facebook uygulaması olur bu blue

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Facebook Blue Şuan ki sorunlu facebook'un düzeltilmiş modern wp hali:alkis

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben ilk microsoftun kendi yaptığı facebook uygulamasını daha çok seviyordum zaten. Onu geliştirselerdi tüm platformlardaki en iyi facebook uygulaması olabilirdi. Bu arada herkese hayırlı uğurlu olsun yakındır acıların sonu :D

dakamon

dakamon

Üye
Ben ilk microsoftun kendi yaptığı facebook uygulamasını daha çok seviyordum zaten. Onu geliştirselerdi tüm platformlardaki en iyi facebook uygulaması olabilirdi. Bu arada herkese hayırlı uğurlu olsun yakındır acıların sonu :D
Sorma ya özgür ne çektik be :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değil de bu güncelleme ağır gelmesin bünyemiz alışkın değil böyle büyük güncellemelere. Parça parça mı verseler. :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
O değil de bu güncelleme ağır gelmesin bünyemiz alışkın değil böyle büyük güncellemelere. Parça parça mı verseler. :hmmm
Aman ali kemal abi ağzından çıkanı kulağın duysun parçalarlar üyeler seni :D zaten iyice agresife bağladık bu güncellemelerin geç gelmesi yüzünden :DAtın ölümü arpadan olsun :D 8.1 gelince hep birlikte :halay2::halay2::halay2::halay2::halay2:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bir bakmışız 24 şubatta 8.1 geliyor :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bir yandan hiç gelmemesini istiyorum dağıtım tarihinin. Çünkü güncellemenin dağıtım tarihi 2014 YGS sonrasına denk geliyor. Sınav bende itici bir etken, hiç gelmemesini istiyorum. Anlıyor musunuz beni üyecanlar. :(

dakamon

dakamon

Üye
3-5 gb ne yaptın sen usta ya :D zaten sistem şu an 1.8 gb :D

dakamon

dakamon

Üye
Kapsamlı dediğiniz şey iki tane siyah siyah sayfalar yazılar :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bugün paylaşılan ve konuda göremediklerim:

• Beğen
Tepkiler: beats ve ThunderblastX
dakamon

dakamon

Üye
Microsoftun android üreticlerinden topladığı lisans bedeli 1.6 milyar dolara ulaşmış :D :D

• Beğen
Tepkiler: ON9

fraps34

Üye
Bugün bu arka arkaya paylaşımlardan sonra resmen kimaymız bozuldu , ms durdu durdu bombayı patlattı. Bu kadar değişiklik wp kullanıcısı için bence zararlıdır , ekran döndürme kilidi için 1 yıl beklemiş insanlarız biz : )))

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, drangela61, 4MaGuS ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bugün bu arka arkaya paylaşımlardan sonra resmen kimaymız bozuldu , ms durdu durdu bombayı patlattı. Bu kadar değişiklik wp kullanıcısı için bence zararlıdır , ekran döndürme kilidi için 1 yıl beklemiş insanlarız biz : )))

Hepsi ilk sayfada toplandı.
Zaten baştan aşağı okurken soluk soluğa kalıyor insan :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

Üst Alt