nasıl yaniÇok saçma bir şey oldu az önce. Microsoft ile yaptığım bir görüşmede bilgilerimin çalındığını ve gelen davetiyenin göndericisinin microsoft olmadığı söylendihalbuki adresler, kayıt olduğum yerler doğruydu. SDK, dokumanlar indirdim. Bu nasıl bir saçmalık
![]()

nasıl yani![]()

onu düşünmüşlerdirBenim aklıma takılan pil performansı. Bu kadar özelliğin gelmesi daha yoğun çalışan bir,işletim sistemi haline gelmesi telefonların pil performansını olumsuz yönde etkileyebilir. :/
yani bu sdk yı microsoft yollamamışmı ?Çok saçma bir şey oldu az önce. Microsoft ile yaptığım bir görüşmede bilgilerimin çalındığını ve gelen davetiyenin göndericisinin microsoft olmadığı söylendihalbuki adresler, kayıt olduğum yerler doğruydu. SDK, dokumanlar indirdim. Bu nasıl bir saçmalık
![]()
Yani sana gelen mail sahte, öyle mi ? Peki indirdiğin sdk çalışır durumda mı ? Öyleyse linki alabilir miyimMicrosoft'un elemanı gönderdik demiyor hesabımı ve kişisel bilgilerimi ele geçirmişler diyor. Dikkatsiz bir kullanıcı olsam anlarım. SDK yı indirmemiş olsam anlarım. İsmini aldım kovdurucam bu bilgisiz herifi![]()

Bu soru bile bütün bu heyecanıma gölge düşürmeye yetti...Umarım değildir.yani bu sdk yı microsoft yollamamışmı ?
SD karta uygulama kurulacakya artık uzun bi süre 820yle vedalaşmama gerek kalmayacak en sevindiğim haber bu oldu![]()