Haber GM Discovery Güncelleme Haberi

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery Güncelleme Haberi

Genel müdür az önce twitterdan paylaştı. Sanirim bu 4.4 guncellemesi degil

• Beğen
Tepkiler: Buğra

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bi haber daha geldi. Cift dokunarak uyanma uzerinde calisiliyomus. Fakat testleri gecemeyen yenilikleri guncellemeye katmayacaklarmis kullanici deneyimi acisindan

Son düzenleme:
Peocawe

Peocawe

Üye
Şimdiye kadar ki en geniş kapsamli güncelleme olcak sanirim :)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
turancen

turancen

Üye
S2 verip discovery mi alalım şimdi :)

turancen

turancen

Üye
Şöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bişey duyrum discovery de ekranın altta ortada beyaz bir soluk yermi çıkıyormuş, yoksa yanlışmı duydum, bu telefonun alanların 4de 3 böyleymiş sanırsam
Bende oyle bisey olmadi henuz. İlk parti uretimlerde olabilir ama bende yok. 4 ay oldu alali ne ölü piksel ne de solukluk var

LimePie

LimePie

Üye
s4 candır gerisi heyecandır :D

LimePie

LimePie

Üye
haklısın kıyaslanmaz :D ama discovery fiyatına göre çok iyi bir telefon bunuda unutmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Peocawe
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Yaw arkadas nerde bi gmd konusu acilsa hemen s4le kiyaslaniyo bi de kiyaslanmasin :-D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
neyse çıksın şu güncelleme hiç bi eksiği kalmayacak gibi discovery'nin. :naughty::heyo2::smdance:

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Ben kitkat istiyom ya ama sanki kitkat degil de iyilestirme guncellemesi gibi geliyo bana

LimePie

LimePie

Üye
kitkat gelirmi bilinmez ama gm yinede güncelleme veriyor o bile yeter yani

• Beğen
Tepkiler: Dede ve erdi_s
Mufche

Mufche

Üye
sürüm güncellemesi alsa fark ne olacak acaba? çözemedim açıkcası o.O bi bildiğim uygulamalarda işe yarıo o sürüm şeysi :D

turancen

turancen

Üye
1 yıl sonra fark olacak, çünkü google playden uygulamar bazıları artık sadece android 4.4 üstü sürüm isteyebilirler, tabi bu benim görüşüm.

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Ama helal olsun adamlar müsteri isteklerini dikkate aliyolar

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Launcher değişecek mı acaba yoksa sürüm mü değişecek... Gmail alan pişman olmaz. Adamlar çalışıyor...

Üst Alt