Flappy Bird v1.3

Sponsorlu Bağlantılar

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Rekorum 23 hilesiz :)
Ben paylaşmıştım :)
Ben yarın daha kalitelisini paylaşacam yani arkada çubuklar olacak fakat ölmeyecez yaptım ama daha upload etmedim denedim çalışıyo okula gitmeden zippyshare ye upload ederim gelinceye kadar olur zaten :()

baby_face_

baby_face_

Üye
Kardeş sitedeki hileden yaptığın çok belli oluyo yeşil cubuklar niye yokki arkada :D

Hileyle işim olmaz farkedersen rekorun üstündeki puanım 0. İlk önce sadece 246 yaptım yazdım daha sonra ekran görüntüsü koymaya karar verdim. Oyuna başlar başlamaz bilerek yandım ve skor tabelası çıktı bende ekran görüntüsü alıp buraya ekledim.

baby_face_

baby_face_

Üye
Hileyle işim olmaz farkedersen rekorun üstündeki puanım 0. İlk önce sadece 246 yaptım yazdım daha sonra ekran görüntüsü koymaya karar verdim. Oyuna başlar başlamaz bilerek yandım ve skor tabelası çıktı bende ekran görüntüsü alıp buraya ekledim.
Yinede inanmıyorum dersen;

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Evet hileyle işin olmadığı çok belli :D

smh60

smh60

Üye
Oyunun yapımcısı ortalıktan kaybolmuş intihar ettiği iddia ediliyor :blink:

Türe

Türe

Üye
110 oldu

• Beğen
Tepkiler: smh60
AIS

AIS

Üye
Teşekküler

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
tesekkurler

Karalama45

Karalama45

Üye
keske symbiana da olsa

ErtanDursun3

Üye
43 yaptım daha demin :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
valla bu oyun adamı sinir hastası eder :D telefon eger s4 s3 note 3 gibi bişeyse (maddi durumu) bu oyuna hiç başlamayın çok zarara uğrarsınız :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
valla bu oyun adamı sinir hastası eder :D telefon eger s4 s3 note 3 gibi bişeyse (maddi durumu) bu oyuna hiç başlamayın çok zarara uğrarsınız :D
Yok canım, o kadar da değil. Gayet eğlenceli.

Türe

Türe

Üye
Bir oyun için verdiği paraya kıyacak insan var mıdır acep.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
google playdan okuyun yorumları :D

eminde

eminde

Üye
45 dedim daha da yanaşmam

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bu oyunda hilesiz hurdasız 100 geçen olduğuna inanmıyorum pek