Haber Swipe Keyboard WP'ye Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Swipe Keyboard WP'ye Geliyor!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

, The Verge sitesi editörlerinden Tom Warren'ın verdiği bilgilere göre swype stili klavye WP'ye geliyor. (Ancak Warren hangi versiyonla ve ne zaman geleceği hakkında bilgi vermedi)

Bilindiği gibi Windows Mobile zamanlarında sistemin daha çok Android'e benzeyen birden fazla klavye arayüzü vardı. Ancak WP ile birlikte tek tip klavye kullanılmaya başladı.

Özellikle Android'de oldukça popüler olan ve WP'de de pek çok kullanıcı tarafından talep edilen swype stili klavyenin, UserVoice'deki istek listesinde yaklaşık 3000 civarında oyu bulunuyor.

Eğer bu özellik WP8.1 güncellemesiyle birlikte gelirse, sanırım güncelleme içeriğinden memnun olmayan kimse kalmayacaktır.

Swipe Klavye nasıl bir şey:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: m542tf

PureFood

PureFood

Üye
Parmağı havaya kaldırmadan, sürükleme ile gerçekleşen mesaj yazımı değil mi bu Özgür abi ? Öyle hatırlıyorum, 5800'da da vardı, ufacık Q klavye ile yazmak işkenceydi resmen :ehe:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bu da demek oluyorku daha degisik klavyeler gelistirilebilecek :)

ademoz05

ademoz05

Üye
harika haber.
bu arada ben de Bi haber vereyim. Tom amca twitterdan sorulan internet Explorer'a indirme özelliği gelecek mi sorusuna evet demişti. Bu dosyalar için ayrı Bi klasör oluşacakmış ve ordan inen dosyaları görebilecekmişiz

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
sekajmer

sekajmer

Üye
orijinal klavyemize özellik olarak mı ? Ekstra klavye olarak mı ? geliyor ?
asıl merak ettiğim şey titreşim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yanlış anlaşılmaları önlemek adına açıklama yapayım.

bu özellik wp klavyesine entegre veya dahili klavye seçeneği olarak gelmeyecek. Bu klavyeyi yapabilmek için gerekli izinlerin verileceğini belirtmiş.

sekajmer

sekajmer

Üye

bu özellik wp klavyesine entegre veya dahili klavye seçeneği olarak gelmeyecek. Bu klavyeyi yapabilmek için gerekli izinlerin verileceğini belirtmiş.
evet ! Tamda istediğim şeydi bu. İsteklerimize cevap vermeye başladı MS. Çok iyi günler bizleri bekliyor

dakamon

dakamon

Üye
Yani 3. parti bir uygulma mı olacak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Microsoft tarafından getirilecek bir özellik.
Ancak WP8.1 güncellemesinin içeriğinde gelip gelmeyeceği veya ne zaman geleceği belli değil.

sekajmer

sekajmer

Üye
en iyisi bekleyip görmek

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

man20

man20

Üye
işte bu ya. Bunun gelmesini hep istiyordum.

dakamon

dakamon

Üye
Hayatımda hiç kullanamdım :D Gördüm ama kullanmadım :)Bence 5 inçten büyük ekranlılarda iyi iş görebilir de küçük ekranda biraz zor olabilir doğru harflerin üzerinden kaydırmak :)

man20

man20

Üye
Hayatımda hiç kullanamdım :D Gördüm ama kullanmadım :)Bence 5 inçten büyük ekranlılarda iyi iş görebilir de küçük ekranda biraz zor olabilir doğru harflerin üzerinden kaydırmak :)
tam aksine asıl küçük ekranlılarda çok işe yarıyor(Nokia N8). Dik konumdayken klavye tuşları küçük olduğu için yazmak çok zorlaşıyor ama bu program sayesinde hemen istediğim kelimeyi yazıyorum.

respection123

Üye
Fazla güzel değil ya :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu özellik bana şu sözü hatırlattı 'Ayranı yok içmeye Mersedesle gide ıçmaya' :D Zaten bir eksiğimiz oydu oda gel tam oldu diyesim var :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye

bir nevi benim dediğim gibi artık klavye geliştirilebilecek gerekli izinler ve Api destegi sağlanmış olacak :hmmm

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bu konuda yanlış anlaşılma olabilir demiştim. İşte Tom Warren'ın o tweeti

A Swype-style keyboard built into Windows Phone 8.1 would be interesting. :)

Windows Phone 8.1'e entegre Swype Stil klavye enteresan olabilir demiş.

dakamon

dakamon

Üye
Aynen bende gördüm kamuoyu yoklaması mı yapıyorlar ne :) kesin 8.1 de bir şey beceremediler bu tarz şeylerle göz boyayacaklar :P:P:D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt