[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hocam en basiti sen benim verdigim hungary romu yukle odinle. Sonra tekrar philz touch kur. Burda paylastigin bootloaderi yukleme.. zootscripsle telefonu bir guzel formatla. Sonra odinle 4.1.2 kurmayi bir denesene?
Yarın bi deneyim olmassa ama knox sayacı 1 olduktan sonra kesinlikle dönüşü yok :S şu an ki bootloaderden kurtulabileceğimi sanmıyorum.

bLnmz

bLnmz

Üye
Bence linki bir incelemelisin Serdar hocam. Isine yarar bilgiler olabilir.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bence linki bir incelemelisin Serdar hocam. Isine yarar bilgiler olabilir.
Zaten tek umudum şu bootloaderden kurtulabilirsem kurtulup en azından o knox warranty bid ibaresinden kurtulmak :S sağol ilgin için

tatvan_013

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin rom tam yükleniyodu telefon kendiliinden kapandı samsun galaxy note 2 yazısında kalıyor :(

bLnmz

bLnmz

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin rom tam yükleniyodu telefon kendiliinden kapandı samsun galaxy note 2 yazısında kalıyor :(

İlk mesajda sıfırlama scriptinin linki mevcut kardeşim. Onu indir telefonuna at. Yazıldığı gibi yönelgeleri takip ederek telefonunda çalıştır. Eski ROM'a ait ne var ne yoksa silecek. Sonrasında tekrar ROM kurulumunu başlat. Sorunun düzelecektir. Eksik birşeyler yapmışsın.

tatvan_013

Üye
İlk mesajda sıfırlama scriptinin linki mevcut kardeşim. Onu indir telefonuna at. Yazıldığı gibi yönelgeleri takip ederek telefonunda çalıştır. Eski ROM'a ait ne var ne yoksa silecek. Sonrasında tekrar ROM kurulumunu başlat. Sorunun düzelecektir. Eksik birşeyler yapmışsın.
tamamdır kardeş çok teşekürler :)) imei sorununuda yaptım şu an 10 numara telefon :))

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlı olsun

tatvan_013

Üye
arkadaşlar ufak bi sorun war wifi çalışmıyor nasıl yapıcaz :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Konuda anlatımı mevcut

tatvan_013

Üye
ama olmuyo kardeş yaptım olmadı gelmedi :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader sekmesinden kurdun değilmi?

tatvan_013

Üye
işte onu unutmuşum onu arıyordum ben :)))ama nerdeydi o dosya bulamıyorum :(tmm buldum :)ama ben 4.3 mk9 yükledim olmuyor galiba bunda :(

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
3.2.1 versiyonu Ota Güncelleyice mevcut indirip kurabilirsiniz. Son resmi NA1 tabanına geçilmiş.

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
3.2.1 versiyonu Ota Güncelleyice mevcut indirip kurabilirsiniz. Son resmi NA1 tabanına geçilmiş.

değişiklik ne peki? çünkü bayağı sorunluydu. geç uyanma telefon geldiğinde ekranın açılmamsı falan gibi. umarım bunlar giderilmiştir

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
değişiklik ne peki? çünkü bayağı sorunluydu. geç uyanma telefon geldiğinde ekranın açılmamsı falan gibi. umarım bunlar giderilmiştir
Şu an konuda herkes changelog soruyo ama cvp yok :D kurulumda yazan ChangeLog: Update of same binaries and libs from latest 3.2 ROM (NA1)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Şu an konuda herkes changelog soruyo ama cvp yok :D kurulumda yazan ChangeLog: Update of same binaries and libs from latest 3.2 ROM (NA1)

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye

güncelledim şuan biraz kullanalım bakalım anlaşılır elbetilk farkı buldum galeriye çok hızlı bir şekilde giriyor artık :d

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
güncelledim şuan biraz kullanalım bakalım anlaşılır elbetilk farkı buldum galeriye çok hızlı bir şekilde giriyor artık :d
Galiba yaptıkları tek değişiklik son resmi na1 sürümüne güncellemiş olmaları :D
Galiba yaptıkları tek değişiklik son resmi na1 sürümüne güncellemiş olmaları :D

terbiyesizim

Üye
..

terbiyesizim

Üye