Google Play Store Türk Lirasını Desteğe Sundu

Sponsorlu Bağlantılar

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store Türk Lirasını Desteğe Sundu
Arkadaşlar Fark etmişsinizdir Büyük İhtimalle Google Play Store Türkiye İçin Türk Lirası Sistemini Devreye Soktu.

Aslında Bu Güzel Oldu Çünkü Eskiden Tam Fiyatını Bilmiyorduk ve Aklımız Karışıyordu Fakat Türk Lirası Sistemiyle Fiyatının Tam Ne Olduğunu Görebiliyoruz Ve Ona Göre Alıyoruz Üstelik Uygulamalara Girdiğinizde Eğer Parayla Satın Alınacak birşey varsa oda aynı şekilde Türk Lirası Olarak Gözüküyor. Google Play Store , APP Store Gibi Türk Lirasını Devreye Sokmuş Bulunmakta :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve xmustx

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
İyi oldu bu

mesutgaga

mesutgaga

Üye
gerçekten cok iyi oldu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
uygulama satin alan varmi acaba forumda bizim icin gereksiz bilgi :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
mesutgaga

mesutgaga

Üye
ben alıyorum

mesutgaga

mesutgaga

Üye
olabilir tabiki sizin icin iyi olmus o zaman turk lirasi ile destek olacaksiniz artik yapimcilara :)
aslında crackli apk yüklerim ama bir oyun var crackli apksini yüklersen oyun icin para alamıyorsun :D mecburen oyunu satınaldım .gameloft cok kurnaz ya :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
aslında crackli apk yüklerim ama bir oyun var crackli apksini yüklersen oyun icin para alamıyorsun :D mecburen oyunu satınaldım .gameloft cok kurnaz ya :D

aynen asphalt 8 dede hesabi banliyor :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Hat uzerinden satin alma olsa keske.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Eger gelistirici kucuk esnaf diye tabir ettigimiz turden uygulamadan harcligini cikarmaya calisan biriyse satin alirim. Bizim okulda muhendislik okuyan cocuklardan birkacininkini satin almistim. Yalniz bu gameloft, ea gibi firmalarin uygulamalarini asla satin almadim almam. Bu arada dolar kuruna endeksli surekli degisecek mi fiyatlar?

Invoke

Invoke

Üye

Hilesi vardır kesin. :D
Eger gelistirici kucuk esnaf diye tabir ettigimiz turden uygulamadan harcligini cikarmaya calisan biriyse satin alirim. Bizim okulda muhendislik okuyan cocuklardan birkacininkini satin almistim. Yalniz bu gameloft, ea gibi firmalarin uygulamalarini asla satin almadim almam. Bu arada dolar kuruna endeksli surekli degisecek mi fiyatlar?

Değişirse hiç hoş olmaz. :D Millet kurları takip eder artık. :D

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
jailbroken

jailbroken

Üye
Sanmam. Sabit kur alarak devam ederler , yoksa kimsenin satin alicagini sanmiyorum. Bilgisayar firmalari gibi dolari 1.7 den hesaplarlar tahminimce. Uygulama ici satin alimdan ornek verirsek whatsapp 5 yıllık uzatma dolar islenirken 5 dolar di simdi 8 buçuk Türk Lirası

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ana menüde ve uygulama ekranına girince Türk Lirası olarak gösteriyor ama satın al dedikten sonra ödeme ekranında yine Dolar üzerinden alım yapılıyor?

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Ana menüde ve uygulama ekranına girince Türk Lirası olarak gösteriyor ama satın al dedikten sonra ödeme ekranında yine Dolar üzerinden alım yapılıyor?
önemli olan türk lirasına denk fiyatı görmek.

blacktalon

blacktalon

Üye
evet dolar tl kurunun 2.3 olduğunu gözümüze sokuyolar

ozakin70

ozakin70

Üye
Bide kart olayi gelse itunes taki gibi

Üst Alt