Root istemeyen screenshot lazım.
mürteza16 Üye Konu Sahibi AlexsandroZ' Alıntı: Ses kısma+Kilit tuşu Genişletmek için tıkla ... Benim telefon zte blade orange san francisco ve böyle olmuyor AlexsandroZ' Alıntı: Ses kısma+Kilit tuşu Genişletmek için tıkla ... Benim telefon zte blade orange san francisco ve böyle olmuyor
AlexsandroZ' Alıntı: Ses kısma+Kilit tuşu Genişletmek için tıkla ... Benim telefon zte blade orange san francisco ve böyle olmuyor AlexsandroZ' Alıntı: Ses kısma+Kilit tuşu Genişletmek için tıkla ... Benim telefon zte blade orange san francisco ve böyle olmuyor
mürteza16 Üye Konu Sahibi mısto61' Alıntı: Screenshot It(No Root) V3.4 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Bi kere SS aldi. Ondan sonra windows, mac diye birşey çikti
mısto61' Alıntı: Screenshot It(No Root) V3.4 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Bi kere SS aldi. Ondan sonra windows, mac diye birşey çikti
sata3 Üye mürteza16' Alıntı: Bi kere SS aldi. Ondan sonra windows, mac diye birşey çikti Genişletmek için tıkla ... Özür Dilerim Anlamadım
mürteza16' Alıntı: Bi kere SS aldi. Ondan sonra windows, mac diye birşey çikti Genişletmek için tıkla ... Özür Dilerim Anlamadım
mürteza16 Üye Konu Sahibi mısto61' Alıntı: Özür Dilerim Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yani çalişmadi Programda windows ya da mac diye birşey çikti
mısto61' Alıntı: Özür Dilerim Anlamadım Genişletmek için tıkla ... Yani çalişmadi Programda windows ya da mac diye birşey çikti
sata3 Üye mürteza16' Alıntı: Yani çalişmadi Programda windows ya da mac diye birşey çikti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bide Buna Bak
mürteza16' Alıntı: Yani çalişmadi Programda windows ya da mac diye birşey çikti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bide Buna Bak
TeknoÖmer Üye mısto61' Alıntı: Screenshot It(No Root) V3.4 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Bu konuya erişme yetkiniz yok diyor Tapatalk.
mısto61' Alıntı: Screenshot It(No Root) V3.4 - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Bu konuya erişme yetkiniz yok diyor Tapatalk.
mürteza16 Üye Konu Sahibi mısto61' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bide Buna Bak Genişletmek için tıkla ... Root istedi
mısto61' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bide Buna Bak Genişletmek için tıkla ... Root istedi