Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yok oluyor galeriden bi foto foto seçip yolladım sorun yok

xaerofarb

Üye
10.1'i direk kernelsiz yüklesem nasıl olur acaba?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ben öyle kullanıyorum şuan

xaerofarb

Üye

bunun üstüne ben

gapps :

kernel :

bunları yükledim. sadece ROM'u yüklesem olur mu acaba?Peki bu yüklediğim kerneli nasıl kaldırabilirim?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Full wipe yap romu yükle romun kendi içindede kernel var o bunun yerine geçer

xaerofarb

Üye
Google Galeriyi kaldırdım yerinede hiçbişey kurmadım su an whatsapp ve facebook gayet güzel calısıyor ve resim gönderilebiliyor.

Şu an için herhangi bir sorun yok fotograf işinide lgCamera ile cozdum. Bakalım bir problem cıkarsa öyle yaparız. Şarj kac gun gidiyor senin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Şarj durumu hiç iyi değil bi düzeltemediler

xaerofarb

Üye
bence o isi bilerek yapmıyorlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Niye yapmasınki

xaerofarb

Üye
bagis toplamak icin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya sanmam

dellete

dellete

Üye
Ben 2 haftadır 4.2.2 kullanıyorum.Çağrı geldiğinde Arayan artık görünüyor(en sonki kernel i kurmadım!!)
Kendi kendine Düzeldi galiba.. :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
iyimiş :)

emrekurnaz1990

Üye
Merhabalr 1 yıldır motorola atrix kullanıyorum gerçekten bu tele güncelleme vermemeleri çok kötü oldu.
bu romu yeni yükledim ama flaşh sorunu hala devam ediyor son kernellde flaş çalışıyor ama bu seferde tuş kilidi modunda zırt pırt reset atıyor ve arama işlemlerinde sıkıntılar var bende romu baştan kurdum ve kernel yüklemedim tek sorun flaş galeriyi de kuramıyorum çünkü eski galeriyi bi türlü silemedim uygulamalardan devre dışı bırak desemde linkdeki galeri yükenemedi hatası veriyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Merhabalr 1 yıldır motorola atrix kullanıyorum gerçekten bu tele güncelleme vermemeleri çok kötü oldu.
bu romu yeni yükledim ama flaşh sorunu hala devam ediyor son kernellde flaş çalışıyor ama bu seferde tuş kilidi modunda zırt pırt reset atıyor ve arama işlemlerinde sıkıntılar var bende romu baştan kurdum ve kernel yüklemedim tek sorun flaş galeriyi de kuramıyorum çünkü eski galeriyi bi türlü silemedim uygulamalardan devre dışı bırak desemde linkdeki galeri yükenemedi hatası veriyor
Hocam konunun basindaki gibi herseyi sırayla kurduysniz
Ben suan daha bi sorunlar karsilasmadim flashdada sorun yok

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Eskisini kaldırmak için root isteyen programları kullanabilirsin

emrekurnaz1990

Üye
hocam mesela hangi programlar var nasıl kaldırıcam bi yardımcı olabilrmsn

xaerofarb

Üye
4.2.2 ve en son cıkan kernel ile gapps'ı kurdum. Telefonda tek problemim şarj baska hiçbir problemim yok parmak izi okuyucuyu bile kullanabiliyorum. Su sarj işini çözsünler hayatta satmam telefonu yeni telefonda almam.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
4.2.2 ve en son cıkan kernel ile gapps'ı kurdum. Telefonda tek problemim şarj baska hiçbir problemim yok parmak izi okuyucuyu bile kullanabiliyorum. Su sarj işini çözsünler hayatta satmam telefonu yeni telefonda almam.
Aynen

Takipçi Satın Al

Üst Alt