Yardım Symbiana Apk Portlama

Sponsorlu Bağlantılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Symbiana Apk Portlama
Merhaba arkadaşlar.. Kuzenimde Nokia N8 var Belle İşletim sistemi kullanıyor ve biz şu flappy bird oyununu symbian a portlamak istiyoruz oyun çok basit olduğu için bunun çok zor olcagını sanmıyorum acaba böyle bir program varmıdır.. apk dosyasının içini açabileceğimiz ? Ve sis uzantılı oyun yapabileceğimiz ?

Şimdiden yardım eden etmeyen herkese çok teşekkür ederim fikirlerinize ihtiyacım var yapılmayacak bişey midir ?

incebey38

incebey38

Üye
eğer varsa yaşadık bulursan sen bizle paylaş :) ama yoktur böyle birşey ):

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
incebey38

incebey38

Üye
kuzenin nasıl yapmış anlatsana nasıl çalışmış

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
kuzenin nasıl yapmış anlatsana nasıl çalışmış

tam okumadn heralde kuzenim bende görünce oyunu istedi bende S3 var bende araştırıyorum bir şekilde yapamazmıyım diye oyun çok ayrıntılı olmadıgı için yapılabilir diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
tam okumadn heralde kuzenim bende görünce oyunu istedi bende S3 var bende araştırıyorum bir şekilde yapamazmıyım diye oyun çok ayrıntılı olmadıgı için yapılabilir diye düşünüyorum..
pardon yanlış okumussum

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
Böyle birşey mümkün olsaydı android telefon almazdım diyim sende beni anla :D ama bizin cihanisultan diye bir kardeşimiz var o bu oyunları elinden geldiğince oynanabilir yapıyor

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
Böyle birşey mümkün olsaydı android telefon almazdım diyim sende beni anla :D ama bizin cihanisultan diye bir kardeşimiz var o bu oyunları elinden geldiğince oynanabilir yapıyor
:) :)
:) :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ümitvar Olmak Güzel Bir Duygu Ama Gerçekler..

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş android programlarını oyunlarını portlamaktan bahsetmiyorum :) bu kadar bast bi oyunu portlamak veya yeniden yapmak zor olmasa gerek bunu söylemeye çalışıyorum :) İşte o arkadaş bunun üzerine biraz ugrassa veya kullandıgı programların isimlerini verse bizde denesek neden olmasın olabilir.. :)

Evet çalışma çok güzelde kasıyor usta.. Belki ilerde güncel sürüm cıkabilir kasmayan çok teşekkürler hiç yoktan iyidir.. :) ama imkansız deilmiş dimi :D

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş android programlarını oyunlarını portlamaktan bahsetmiyorum :) bu kadar bast bi oyunu portlamak veya yeniden yapmak zor olmasa gerek bunu söylemeye çalışıyorum :) İşte o arkadaş bunun üzerine biraz ugrassa veya kullandıgı programların isimlerini verse bizde denesek neden olmasın olabilir.. :)

Evet çalışma çok güzelde kasıyor usta.. Belki ilerde güncel sürüm cıkabilir kasmayan çok teşekkürler hiç yoktan iyidir.. :) ama imkansız deilmiş dimi :D
Arkadaş flash olarak portluyor flash bilginiz var mı ?

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
alaStar

alaStar

Üye
Cihani sultana sorun o anlatır nasıl yapıldığını bende pek bilmiyorum sadece biliyomusunuz diye sordum

incebey38

incebey38

Üye
Yok ama bu güne kadar öğrendiğimiz şeyleri de bilmiyorken öğrendik dmi.. Öğreniriz yavaş yavaş..
haklosın kardeşim bende hiç birşey bilmiyordum maxcicepe üye olduktan sonra syambianla ilgili hrşeyi diyemem ama bazı şeyleri biliyorum ama yazın android alacağım şimdiden androidle ilgili herşeyi öğreniyorum

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
haklosın kardeşim bende hiç birşey bilmiyordum maxcicepe üye olduktan sonra syambianla ilgili hrşeyi diyemem ama bazı şeyleri biliyorum ama yazın android alacağım şimdiden androidle ilgili herşeyi öğreniyorum

Alınca özelden mesaj at askere gitmemişsem tabi :D (Mayısta askerim) her türlü yardımcı olurum forum forum dolaşmazsın bi sorunun olunca :)

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
  • Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
:rica: