Sonunda tokat iddiasını öğrendimben yazın izledim 2 haftada 8 sezon baktımeğlenceli oluyodu sabah uyanınca başlıyodum iftara kadar bakıyodum
sonra gece 12-1 gibi başlayıp sahura kadar tekrar bakıyodum
![]()

OhooooSonunda tokat iddiasını öğrendim![]()
aslında kadında belli oldu ama o muhabbetler bomba oluyo ya
arada bazı bölümler iyi değil ama çoğu bölüm güzel 
Anne de tam anne tam Ted e uygunOhooooaslında kadında belli oldu ama o muhabbetler bomba oluyo ya
arada bazı bölümler iyi değil ama çoğu bölüm güzel
![]()

Sende mi izliyon la

Evet ama onca daha güzelinden sonra o olunca yazık dedim içimden biAnne de tam anne tam Ted e uygun![]()
Bakalım onların düğününü de görebilecek miyiz![]()

Herşey önceden ayarlandıysa değiştirememişlerdirSende mi izliyon la
Evet ama onca daha güzelinden sonra o olunca yazık dedim içimden bi![]()

How i met your fatheri izleriz24. Bölümde final olacaksa az kaldı
Bu ekibi çok özlüycem valla
Herşey önceden ayarlandıysa değiştirememişlerdir![]()

Bu ekip gibi olmaz bence ama izlerim keyfeHow i met your fatheri izleriz![]()

Ben eğerki çıkarsa izlemicem sonra gene biyaz bakıp öyle karar vericemBu ekip gibi olmaz bence ama izlerim keyfe![]()

Benimki ilk bölüme bağlıBen eğerki çıkarsa izlemicem sonra gene biyaz bakıp öyle karar vericem![]()
Walking Dead devam edecek bu ay az kaldı, rick ve takımı birbirini bulur inşallah hemenben 3 dizi bitirdim sırada bu varbreaking bad, the walking dead, teen wolf(ikisi bölüm çıktıkça izliyorum
)
Ben o hariç seyretmiyorum yoksa pc başından kalkamamBenimki ilk bölüme bağlı![]()
South Park izledim hayran kaldım mesela :PTeen Wolf ta
İkisi favorim

Walking Dead devam edecek bu ay az kaldı, rick ve takımı birbirini bulur inşallah hemen
Hımym a 1. Sezondan başla bence
hafta içiSouth Park ı mı?Ben o hariç seyretmiyorum yoksa pc başından kalkamam![]()
Kitap fuarları başlasa gidip alıcam ikisiniyurtta her gün izlicemhafta içi

How i met your mother hariç sürekli izlediğim tek bişi var o da Arkadaşım hoşgeldindirSouth Park ı mı?
Kitap fuarları başlasa gidip alıcam ikisini![]()