Kimliksiz12
Üye
Telefon Malesef Elimden AlındıEkran görüntüsü alabilir miyiz?
Bu Sorunu Ben 2 Gün Önce Farkettim Önceden Yoktu 
Telefon Malesef Elimden AlındıEkran görüntüsü alabilir miyiz?
Bu Sorunu Ben 2 Gün Önce Farkettim Önceden Yoktu 
konuya son mesaj yazanların yazı rengi çok açık zor okunuyor acaba biraz daha koyu olabilir mi veya başka renkŞu an da yoktur muhtemelen o zaman calismalara denk gelmişsinizdir

konuya son mesaj yazanların yazı rengi çok açık zor okunuyor acaba biraz daha koyu olabilir mi veya başka renk
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürlerHalledildi..

evetSuan opera miniden girdigimde yada tabletten girdigimde direk mobil siteye yonleniyor masa ustu surume gecmiyor
Bendede oluyor o sorunevet
ve bazen mesaj gönderilmiyor
normal siteye geçiş yine yapılmıyorHalledildi..
sorun devam ediyornormal siteye geçiş yine yapılmıyor
adminlerimiz şu an online değil düzelecek tir inşallahsorun devam ediyor

İnşallahadminlerimiz şu an online değil düzelecek tir inşallah![]()

adminlerimiz şu an online değil düzelecek tir inşallah![]()

Tablette masaüstü sürüm daha güzel çünküNe güzel mobil mobil takiliyoruz niye digerine geçmek istiyorsunuz![]()

Tablette masaüstü sürüm daha güzel çünkü![]()

Denedim olmuyorTarayicinin ayarlarindan pc gorunumu secersen zaten gecebilirsin diger temaya![]()

konu açarken felan sıkıntı oluyor sürekli mobil kalması iyi değilNe güzel mobil mobil takiliyoruz niye digerine geçmek istiyorsunuz![]()
şimdi mobil den pc sürümüne girdiğimiz zaman optimize edilmiş bir şekilde giriş yapıyorduk ben opera mobil den dekstop u seçtim hantal bir site geldi karşıma arasında çok fark olduğunu gördümTarayicinin ayarlarindan pc gorunumu secersen zaten gecebilirsin diger temaya![]()