Uyarılara Nerden BakabilirimBen kavga etmedim ki
Bi ara admine yada forum hakkind yanlis konustum o zaman uyari aldim bide simdi toplam 6 puan oldu ya 10 olunca 1 hafta ban
3 puan mıBen kavga ettim diyorum yani uyarı aldım![]()

Ne Bilmiyordum ÖzürBenim 16. Ayrıca 20 olunca sınırsız ban değil mi?
Bunu bana laf atmadan önce düşünecektin...Ne Bilmiyordum Özür
20 olunca 1 ay 30 olunca sınrsızBenim 16. Ayrıca 20 olunca sınırsız ban değil mi?
Profilinde yazar gir bakUyarılara Nerden Bakabilirim
5 @LG.G2.32GB ile telefon kavgası bu benim telefonu assagilamaya başladı dalga geçmeye başladı bende kavga ettim3 puan mı![]()
Kimle niye![]()
Bana geçmiş olsun o zaman ben gidiciyim20 olunca 1 ay 30 olunca sınrsız
Uzatmayalım Şuanda o konuyu kapattıkBunu bana laf atmadan önce düşünecektin...
Olur oyle vakalar maxicep forum adminleri yakaar5 @LG.G2.32GB ile telefon kavgası bu benim telefonu assagilamaya başladı dalga geçmeye başladı bende kavga ettim

İşte ben bu yüzden gitmek istiyorum dedim bu forumdan...5 @LG.G2.32GB ile telefon kavgası bu benim telefonu assagilamaya başladı dalga geçmeye başladı bende kavga ettim
Tamam o zaman daha ne konuşuyorsunki?Uzatmayalım Şuanda o konuyu kapattık
Kendine hakim ol ne derlerse desinler karsilik verme bisey olmazİşte ben bu yüzden gitmek istiyorum dedim bu forumdan...
Tamam o zaman daha ne konuşuyorsunki?

Silinmez, keşke silinse3'müş neden Sadece bir kere uyarı aldım bu uyarıalr silinmiyormu
Nisan ayı sonuna kadar mı ne siliniyormuş3'müş neden Sadece bir kere uyarı aldım bu uyarıalr silinmiyormu
Sussa bi bende susucamKendine hakim ol ne derlerse desinler karsilik verme bisey olmaz![]()
Cevap vermezse susar boşverSussa bi bende susucam

TamamdırCevap vermezse susar boşver![]()
Sende tekrar kusura bakma valla olan sana oldu kardeşimBelli bir ay sonra felan siliniyorSilinmez, keşke silinse

Sukut Senin Uyarı Puanın KaçNisan ayı sonuna kadar mı ne siliniyormuş