UpOneTR
Üye
Sizin yüzünzde bende arada kaynadım uzak durun birbirinizdenMümkünse benim mesajlarıma cevap verme. Senin yüzünden ceza puanım arttı. Lütfen..

Sizin yüzünzde bende arada kaynadım uzak durun birbirinizdenMümkünse benim mesajlarıma cevap verme. Senin yüzünden ceza puanım arttı. Lütfen..

Senin Yüzünden Banada ceza puanı geldi üstelik ben daha bugün üye oldumMümkünse benim mesajlarıma cevap verme. Senin yüzünden ceza puanım arttı. Lütfen..
Neyse Tartışmaya Son Vermek İstiyorum İstemiyorsan Benim Hiç Tartışmaya Niyetim YokAma emin ol mürteza16 ile KD1907 aynı kisi değil.Tartışmaya Son Vermek İstiyorumŞimdi Normal Olarak Forumda Duralım Lütfen
![]()
Sizin yüzünzde bende arada kaynadım uzak durun birbirinizden![]()
Olan Sana Oldu 
Tamam kardeşim bencede öyle.Senin Yüzünden Banada ceza puanı geldi üstelik ben daha bugün üye oldumNeyse Tartışmaya Son Vermek İstiyorum İstemiyorsan Benim Hiç Tartışmaya Niyetim Yok
Olan Sana Oldu
![]()

Şuanda Aynı Kişi Olup Olmamaları Umrumda DeğilAma emin ol mürteza16 ile KD1907 aynı kisi değil.
Ben Onlarla Uğraşmıcam Umarım Onlarda Benle Uğraşmaz 
Ceza mi aldın?
Susar mısın?? Yine tartışma başlıyacak bakŞuanda Aynı Kişi Olup Olmamaları Umrumda DeğilBen Onlarla Uğraşmıcam Umarım Onlarda Benle Uğraşmaz
![]()
Kusura bakma kardeşim..Evet
Üstelik sadece uyardım onları
Evet![]()

Ne Tartışma Amaçlı Bu Lafı SölemedimSusar mısın?? Yine tartışma başlıyacak bak
Ben Sadece Benle Uğraşmayın Onu Söledim O Kadar Farkındaysan Öbürüde Aynı Olmuştu Böle Başladı Şimdi Başka Birşey Yazmak İstemiyorum Tartışmayla Uğraşmak istemiyorum lütfen sende başlama 
Önemi yok bidaha kimseye karışmy sadece bildircemadminler uyarsınKusura bakma kardeşim..

Aynen Kusura Bakma KardeşimEvet

Uzatma susNe Tartışma Amaçlı Bu Lafı SölemedimBen Sadece Benle Uğraşmayın Onu Söledim O Kadar Farkındaysan Öbürüde Aynı Olmuştu Böle Başladı Şimdi Başka Birşey Yazmak İstemiyorum Tartışmayla Uğraşmak istemiyorum lütfen sende başlama
![]()
Bende kavga etmiştim biri ileÖnemi yok bidaha kimseye karışmy sadece bildircemadminler uyarsın![]()

Ben kavga etmedim kiBende kavga etmiştim biri ile![]()
Ben kavga ettim diyorum yani uyarı aldımBen kavga etmedim ki![]()
Bi ara admine yada forum hakkind yanlis konustum o zaman uyari aldim bide simdi toplam 6 puan oldu ya 10 olunca 1 hafta ban