Araba yamasi yokGta 3 araba yaması varmı android için root gerekiyomu nasıl kuruluyor
GTA Bawsaq Shareholder Edition 1.3.2 bulabilirseniz çok sevinirim.
Emu. maalesef yok.Android için meego emulator ya da symbian^3 emu. var mı.onlardaki oyunları açmak için.
Bir tane vardı symbian için.bi ara görmüştüm.ondaki oyunları oynamak içinBen rf 11 falan oynamak istiyorum.ama bulduklarimin hiç biri açılmadı.bu yüzden arıyorum böyle bisiAndroid real football 2009 var mı ? Ben bi tane buldum.ancak yön tuşları yok.çok saçma.bulabilir misin sana zahmet ???
Kardeş indirdim ancak oyuncuyu sağa sola yönlendiremiyorum.yön vermek için buton yok.iki farklı cihazda denedim fakat ikisinde de yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyun eski olduğu için çalışanı bulmak zor.Kardeş indirdim ancak oyuncuyu sağa sola yönlendiremiyorum.yön vermek için buton yok.iki farklı cihazda denedim fakat ikisinde de yok.
Magic Piano son sürüm tüm şarkılar açık olan modu bulabilir misin ? rica etsem![]()

eyvallah kardeş işime yaradıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSon sürüm olmayabilir ama tüm şarkılar açık![]()

Apk:Dark avenger 1.2.8 hileli bulabilirmisin
eyvallah kardeş işime yaradı![]()