Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyinçetin

Üye
Gta 3 araba yaması varmı android için root gerekiyomu nasıl kuruluyor

sinan berkan

Üye
GTA Bawsaq Shareholder Edition 1.3.2 bulabilirseniz çok sevinirim.

manav03

manav03

Üye
Android için meego emulator ya da symbian^3 emu. var mı.onlardaki oyunları açmak için.

manav03

manav03

Üye
Bir tane vardı symbian için.bi ara görmüştüm.ondaki oyunları oynamak içinBen rf 11 falan oynamak istiyorum.ama bulduklarimin hiç biri açılmadı.bu yüzden arıyorum böyle bisiAndroid real football 2009 var mı ? Ben bi tane buldum.ancak yön tuşları yok.çok saçma.bulabilir misin sana zahmet ???

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Bir tane vardı symbian için.bi ara görmüştüm.ondaki oyunları oynamak içinBen rf 11 falan oynamak istiyorum.ama bulduklarimin hiç biri açılmadı.bu yüzden arıyorum böyle bisiAndroid real football 2009 var mı ? Ben bi tane buldum.ancak yön tuşları yok.çok saçma.bulabilir misin sana zahmet ???

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar internette bir haber sitesinde veya başka bir sayfada dolaşırken kendi kendine uygunsuz sekmeler saçma sapan reklamlar çıkıyor kapatamıyorum. adblock plus eklentisini denedim ama işe yaramadı. bu reklamları kendi kendine açılan şeyleri komple engellemek için bi program yokmu nolur yardım edin (BİLGİSAYAR)

manav03

manav03

Üye
Kardeş indirdim ancak oyuncuyu sağa sola yönlendiremiyorum.yön vermek için buton yok.iki farklı cihazda denedim fakat ikisinde de yok.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş indirdim ancak oyuncuyu sağa sola yönlendiremiyorum.yön vermek için buton yok.iki farklı cihazda denedim fakat ikisinde de yok.
Oyun eski olduğu için çalışanı bulmak zor.

• Beğen
Tepkiler: manav03
manav03

manav03

Üye
Peki bu kalitede başka futbol oyunu var mı ? Boyutu fazla büyük olmayan.

oguzykl

oguzykl

Üye
Magic Piano son sürüm tüm şarkılar açık olan modu bulabilir misin ? rica etsem (h)

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Magic Piano son sürüm tüm şarkılar açık olan modu bulabilir misin ? rica etsem (h)
Son sürüm olmayabilir ama tüm şarkılar açık :oke:

susanoo

Üye
Dark avenger 1.2.8 hileli bulabilirmisin

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Dark avenger 1.2.8 hileli bulabilirmisin
Apk:
Data:

Kurulum ;
Önce yüklü olan apk'yi siliyoruz benim verdiğim linkteki apk indirip kurun oyuna girin biraz bekleyin ve çıkın size verdiğim datayı " Android / Data / com.gameevil / files ' içine atın.

susanoo

Üye
Kardeş emeğine sağlık ama olmadı ekrana tıkla yazısı geliyo tıklıyom orda müzik geliyo ama ekran donup kalıyo

wolf94

wolf94

Üye
Green Farm 3 hileli apk bulabilirmisin ?

Üst Alt