mürteza16
Üye
Aynen bbbGit burdan
![]()

Aynen bbbGit burdan
![]()

Kardeş KD1907 İle mürtaze16 aynı kişBenim gitmem dünyanın dönüşünü yavaşlatacaksa giderim.Musa- Çek git bebeğim uzaklara olurum. Hakkınızı helal edin. Forumdaşlarım.
![]()
Bunu Konuşmalarından AnlayabilirsinSusma sustukça sıra sana gelecek.Kardeş KD1907 İle mürtaze16 aynı kişBunu Konuşmalarından Anlayabilirsin

Valla aynı değilizKardeş KD1907 İle mürtaze16 aynı kişBunu Konuşmalarından Anlayabilirsin

Sende iyice şaire bağlandı la :PSusma sustukça sıra sana gelecek.![]()
Bırak ya boşverValla aynı değiliz![]()

aynı kişi olmayan kişi bunu kanıtlamaya çalışmaz insan psikolojisi böledir eğer suçluysa onu suçsuz olmak için kanıtlamaya çalışır bunu bende yapıyorum normal bişeyValla aynı değiliz![]()

AynenSende iyice şaire bağlandı la :P
Bırak ya boşver![]()

Evet arkadaşa bi nobel ödülü verelim lütfenaynı kişi olmayan kişi bunu kanıtlamaya çalışmaz insan psikolojisi böledir eğer suçluysa onu suçsuz olmak için kanıtlamaya çalışır bunu bende yapıyorum normal bişey![]()

Aynen adminimGereksiz sohbet gereksizlerde yapılmalı.

Bu adam haklı beyler. Konu kapanmıştır. Suçlu sizsiniz.aynı kişi olmayan kişi bunu kanıtlamaya çalışmaz insan psikolojisi böledir eğer suçluysa onu suçsuz olmak için kanıtlamaya çalışır bunu bende yapıyorum normal bişey![]()

İlk defa haklısın

Mesajın bildirildiHaklısın Gereksiz![]()

Off 13 yaşındakilerle muhattap oluyorum abi ya...
Benim Yaşım 13 Değil 17Off 13 yaşındakilerle muhattap oluyorum abi ya...
Seninki Maksimum 7Kesin 17 sindir evet. Sanane diyorum saman ye diyo sonra da diyoki 17 yaşındayım. Evet evet sende haklısın tabi...Benim Yaşım 13 Değil 17Seninki Maksimum 7