Cryten - Apex, Nova, Adw Theme v1.1.0

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Cryten - Apex, Nova, Adw Theme v1.1.0
Apex, Nova, Adw launcher desteği olan tema. Android 4.0 ve üzeri gerektirir.

Yenilikler:
- 100+ new icons
- 7 new HD wallpapers
- resized package size
- fixed many icons not applying
- fixed small bugs

Ekli dosyalar

Baranbari11q

Üye
Öncelikle iyi günler bu programı indirdim kurdumda ama uygulama temalarını değiştiremedim sebebi ne olabilir umarım cevap werirsiniz. Mesela sizde 1.resimde yazılar var ben oraya giremedim telefonum note 3 yanıtlarsanız çok çok memnun kalırım lütfen(root lu felan değil ilk defa tema programı indiriyorum arka planı değiştirdim ama uygulama temalarını değiştiremedim.)

Son düzenleme:
Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Baranbari11q
Southpaw

Southpaw

Üye
Öncelikle iyi günler bu programı indirdim kurdumda ama uygulama temalarını değiştiremedim sebebi ne olabilir umarım cevap werirsiniz. Mesela sizde 1.resimde yazılar var ben oraya giremedim telefonum note 3 yanıtlarsanız çok çok memnun kalırım lütfen(root lu felan değil ilk defa tema programı indiriyorum arka planı değiştirdim ama uygulama temalarını değiştiremedim.)
Uygulama ya basılı tut sonra yukarıda uygulama bilgileri ve düzenle seçenekleri olur düzenleye sürükle bırak sonra logosuna tıkla fotoğraftaki ekran gelir

Baranbari11q

Üye
Note 3 de basılı tuttuğumda iptal. Klasor oluştur. Kaldır. Uygulama bilgisi bu 4 ü geliyor düzenle yok nasıl olacak acaba?
Uygulama ya basılı tut sonra yukarıda uygulama bilgileri ve düzenle seçenekleri olur düzenleye sürükle bırak sonra logosuna tıkla fotoğraftaki ekran gelir

Kardeşim öncelikle teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğin için
Ama benm tel note 3 olduğundan dolayo basılı tuttuğumda düzenle yok nasıl yardımcı olabilirsin acaba başka türlü.
Kardeşim sen yapabildin mi aceba

Southpaw

Southpaw

Üye
Bilmiyorum benim telefon Wonder benimkisinde öyle başka bir yol bilmiyorum maalesef ama sen bir çözüm bulursan Bizimle paylaş