evde nasıl kayıt alırım

Sponsorlu Bağlantılar

manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
evde nasıl kayıt alırım
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır rap müzik dinliyorum söz falan yaziyorum.evde kendim amatör olarak nasıl kayıt alırım.kayıt konusunda bilgim sıfır.pc de kayıt yapmqk mümkün mü.amatör olarak olcak.biri detaylı anlatırsa sevinirim.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arabesk rap mi?

manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş t-rap.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arabesk olsa allaha havale etcektim seni :D

Beatleri kendin mi yaparsın free beatmi kullancn
Bi ara baya oluyo
Virtual sutudio gibi bi program vardı kamera mikrifonu felan işgörüyordu onla bi ara çalıştk bende yetenek çıkmaynca bırakmştm :D
Bilen birisi gelir

• Beğen
Tepkiler: .caner.
manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
Free beat iş görür ya. :D bana anlatsana birazArabesk rap benden uzak, allaha yakın olsun.aman diyim :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Free beat iş görür ya. :D bana anlatsana birazArabesk rap benden uzak, allaha yakın olsun.aman diyim :D
Uzun zaman oldu be kardeşim programı önüme koy hic bisey yapamam :D
Bilen bi kac kisi vardır gelirler simdi :D

manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
Peki pc den kolay oluyor mu bu iş. Çook acil. gelseler hemen :)Peki pc den kolay oluyor mu bu iş. Çook acil. gelseler hemen :)Arkadaşlar o kadar kişi okumuş.bi cevap vercek yok mu :(

xdliler

xdliler

Üye
Ntrack adi oyleydi herhalde :) bu programi dene beati surukleyip programa atiyorsun ustune mikrofon ile kayit eger iyi bir sanatci olursan bizi unutma :))

manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeş ben bu forumu unutmam zaten ;)

xdliler

xdliler

Üye
Bu arada kayit yapabileceginiz cool edit var

manav03

manav03

Üye
    Konu Sahibi
saolasin kardeşsaolasin kardeş

levasinay

levasinay

Üye
Memlekette fazlasıyla rapçi var kardeş dinleyici kal sen... He bi de indigo'dan rapçi olma parçasını bi dinle derim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt