Yardım Torrent indirme hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Torrent indirme hızı
Merhaba arkadaşlar ben torrentden film vs. indiriyorum ama hız sorunu var farklı torrentlerde denedim ama fazla fark yok speed test yaptım Sonuç bu ama indirme hızı gösterdiği gibi olmuyor torrentde Buda torrentdeki sonuç nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Güncel Tracker kullan.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Tracker araştırdım ama güncel olanı bulamadım nerden bulabilirim

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bu günün tarihiyle arattır çıkar burda paylaşımı yasak.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Arayayım teşekkürler sonucu yazarımözelden atabilirmisin bulamadım da ?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Attım.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Uhops

Uhops

Üye
Seed eden yoktur. :)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Peki yapabilceğim bir şey yokmu?

Uhops

Uhops

Üye
Peki yapabilceğim bir şey yokmu?
Güncel torrentler dene. Yada zamana bırak :) Yüksek izleyicili torrentler bile bazen 3kb/s kalıyor sonra 500 fırlıyor.Programın mantığı; benim upload hızım kadar indirme yapabilirsin. Senin 800kb/s indirmen için 16tane kişinin oyunu indirmiş ve torrentten kaldırmamış olması lazım.(upload hızını 50kb/s baz aldım.)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Ccihat67
0MG90

0MG90

Üye
Başka bir torrent dene. Ne indireceksin?

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Paket halinde film indiriyorum

0MG90

0MG90

Üye
İngilizce ise zamunda vereyim diyecektim :) Aşağı al inmesini bekle o zaman :) Seed eden kaç kişi var ki bir bakar mısın?

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Dublaj indiriyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Hızlı indirmen için o dosyayı indirmiş olanların seed yapması lazım. Kaç kişi seed yaparsa senin indirme hızın o kadar artar.
Ahmet 19kbps ile upload ediyorsa sen de 19kbps ile indirirsin, 3 kişi 50kbps ile upload yapıyorsa sen 150 ile indirirsin. Bekle belki hızlanır belki hızlanmaz. Arada yorum yap değerlendime kısmından
Arkadaşlar yazmış ama içimde kalmasın dedim :DEşlere bi baksana millet nekadar hızla upload ediyor.Ha birde şu sağ altta facebook twitter simgeleri var ya onların yanında sarı bir ünlem işareti var mı? yoksa sen yine de o simgelerin sağındaki boşluğa tıkla bant genişliğini ayarla. Ben Gemany, Hamburg yapıyorum en hızlısı o

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Ünlem işareti yok

eşler fotoğrafta görünüyor

0MG90

0MG90

Üye
İndirenlerin gönderme yapması lazım. İndirdiğin yerin forumu varsa konu aç seed istediğini söyle.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Forumu varmı bilmiyorum bakmam lazım teşekkürler hepinize

.caner.

.caner.

Üye
Benim gibi seeder lar az bulunur :ehe 20 gb indirirsem 20 gb upload yaparım nasıl olsa kotayada yansimiyor :cool

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Band genişliğini Gemany, Hamburg yapıyorum tekrar athens , grecee dönüyor

proandro

proandro

Üye
Torrent trackerleri sadece görünümü etkiler.Yani hız artmaz.Sadece sayılar artar ama indirme hızlanırsa bozulur indirdiğiniz dosya.Sadece onun inme hızı indirdiğiniz sitenin serverine bağlı.Sizin internet hızınız ile alakası bile yok.İDM deneyin hız fırlıyor.Biz film indirirken normal turbobit,hotfile vb. siteler 80 Kb hız alıyor idm ile filim izlendiği siteden indirdik.3.750 KB fırladı hız.O indirdiğiniz sitenin serverine(yoğunluğuna) bağlıdır sizin internetiniz ile alakası yok.

• Beğen

Üst Alt