Klasörde belli dosyaları çıkarmak

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Klasörde belli dosyaları çıkarmak
Klassörleri teker teker boşaltmak yerine tekkkerekte boşaltma programı yok mu

Uhops

Uhops

Üye
Hangi klasörler?

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Hala anlamadım, bazı klasörlerin içindeki dosyalarımı silmek istiyorsun.
yokya mesela bütün klasörleri seçeceğim sonra onları bir klasöre boşaltacam yani dosyalanmış bir şeyi ayırmak istiyorum

Uhops

Uhops

Üye
Tek bir dosyayı bir çok dosyaya mı bölmek istiyorsun?

Uhops

Uhops

Üye
İnternetten mi indircen?

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten mi indircen?
şimdi anlatıyorum pivotta figür paketleri var bir tanesinde çok fazla figür var bir fiür almak için en az 6 dosya açıyorum buda işi çok zorlaştırıyo bende teker teker kopyalay kopyalaya bir türlü bitmiyor bir program olacak o dosyaları klasorlerden ayırcak

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
:D adam derdini bi türlü anlatamamış ya

• Beğen
Tepkiler: alisait07
Uhops

Uhops

Üye
şimdi anlatıyorum pivotta figür paketleri var bir tanesinde çok fazla figür var bir fiür almak için en az 6 dosya açıyorum buda işi çok zorlaştırıyo bende teker teker kopyalay kopyalaya bir türlü bitmiyor bir program olacak o dosyaları klasorlerden ayırcak

Hala anlayamadım :utam
Pirüvat kullanan biri gelirse belki yardımcı olur.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
anladığım kadarıyla dosya indiriyosun farklı yerlere insin istemiyosun. doğru mu?

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
anladığım kadarıyla dosya indiriyosun farklı yerlere insin istemiyosun. doğru mu?

Hala anlayamadım :utam
Pirüvat kullanan biri gelirse belki yardımcı olur.

İnternetten mi indircen?

Tek bir dosyayı bir çok dosyaya mı bölmek istiyorsun?

Hala anlamadım, bazı klasörlerin içindeki dosyalarımı silmek istiyorsun.

Hangi klasörler?

hayır istediğim mesela şimdi resimler var araba resimleri diye klasör var sonra giriyon içine mercedes ford bmv diye bir sürü dosya çıkyo sonra forda giryon focus kuga filan çıkyo yine tıklıyon 2013 model felan çıkıyo 2013 e giriyon mavi kırmızı çıkıyo ama kolay ulaşamıyon yani istediği araba klasörlerine tıklayıp boşalt deyince hepsi bir yere çıksınkalsörsüz olsun araba klasorlerine tıklayınca hepsi gözüksün anlatabildim mi ? anlatamadıysam konu kitlensin çünkü anlatamıyom

Uhops

Uhops

Üye
Bu kısmı anlamadım, konu kitlenmesin belki programı kullanan biri varsa o çözer.

• Beğen
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
bekleyelim diğerlerinide

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
exp_l0it

exp_l0it

Üye
dediğini anladım ancak zor bir iş

• Beğen
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Fotografsa sadece foto goruntuleyici var klasorleri ekle hepsini tek bi yerde gor windows live 2012 yukle var

Üst Alt