Doğru bilinen 3 yanlış!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Doğru bilinen 3 yanlış!
Yıllardır sağlığımız için önerilen bazı bilgilerin aslında hiç de sanıldığı gibi doğru olmadığı öğrenildi.

Günde 15 gr çikolata yiyin.
Çikolatanın akne ve sivilcelere yol açtığı bilinir. Aksine, bu durum hormonal dengesizlikten kaynaklanır. Çikolata, içeriğindeki maddeler nedeniyle cilde iyi geliyor. Doktorlar günde 15 gr çikolatanın yararlı olabileceğini belirtiyorlar.

Tereyağı bilinenin aksine zararlı değil ölçülü tüketildiği takdirde yararlıdır.
Yapılan araştırmalara göre tereyağındaki yağ asitleri kansere karşı etkili. Uzmanlar günde 10 gram tereyağının çiğ olarak yenilmesini öneriyorlar.

Makarna şişmanlatır.

50 gr makarna 162 kalori içeriyor.Makarna pişerken su çekip şişiyor.Böylece daha çabuk doyuruyor.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Güzel Bilgiler...SaoL Gülesin;)

FurkanBilge

Üye
sağol güzel paylaşım

omayra

Üye
Herşeyi dozunda yersek sorun olmaz. Sorun şu ki, ben dozunu ayarlamakta zorlanıyorum :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Günde 15 gr çikolata yiyin

bu kızların hosuna gidecek işte

POWER

POWER

Üye
Walla çikolatayı yemeğe başlayıp 15 gram dan sonra bırakmaz imkansız gibi bişi :D

neslein

neslein

Üye
valla ne yersem yim bi türlü kila alamıyorum bi ara annem yeterrr mutfakta bişe bırakmadın fazla yemekten ölecen diye bagırıyordu ama topu topu 48 kiloyum :D:D

thebora

Üye
bende çukulatanın sivilce yaptığını sanıyordum....
bu güzel bir haber oldu:)

worldcild

Üye
yenge :) paylasım için tesekkürler:D:D:D ara ara ugruyorum foruma kusura bakmayın artık yaa:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt