S3 mini Pil Sorunu! [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini Pil Sorunu! [ÇÖZÜLDÜ]
Telefonumu 7-8 ay önce aldım. Birkaç haftadır bu durum var;

Telefonu şarjdan %100'de çekiyorum, kullanmaya başladıktan 5-6 dakika sonra şarjı %60 gibi bir rakama düşüyor. Sizde 5 dakikada bu normal bir rakam mı? Ve hemen kendi kendine yeniden başlıyor. Yeniden açıldığında ise şarjı %2 veya %0 oluyor, daha kilidini açamadan kendi kendine kapanıyor. Lütfen yardım edin! :agla2::duvar2::duvar2::duvar2:

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Yaklaşık 2 hafta önce bende olan problem sende başlamış. Benim telefonun kapanıp açılma sorununun nedeni bataryanın iletişim kurduğu 3 teli ne temassızlığıydı. İğnenin ucu ile hafif bir şekilde geri çektirdim düzeldi. Eğer sizde de aynı problem olup olmadığını öğrenmek için telefonun arka kapağını çıkartın. Sonra parmaklarınızı bataryanın üzerine koyun. Sonra hafif bir şekilde ileri geri yapın eğer telefon açılıp kapanıyor ise sıkıntı aynı. O boşluğun olmaması lazım. Bataryayı ileri geri yaptırdığınızda kapanmaması lazım.;)

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Denedim fakat boşluk falan gelmedi. Ve sorun devam ediyor doğru düzgün telefonla konuşamıyorum bile. Yardım lütfen çok sinir bozucu birşey :sos

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Bata
Denedim fakat boşluk falan gelmedi. Ve sorun devam ediyor doğru düzgün telefonla konuşamıyorum bile. Yardım lütfen çok sinir bozucu birşey :sos
Bataryayı hareket ettirince kapanmıyor sa sıkıntı orda değil. Formatı denediniz mi ?

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Bata

Bataryayı hareket ettirince kapanmıyor sa sıkıntı orda değil. Formatı denediniz mi ?

Format atmaya çalışıyorum fakat recovery'de kapanabilir diye korkuyorum. Çünkü format sırasında kapanırsa sorun çıkabilir. Pil değiştirsem işe yarayabilir mi? Sorun pilde değilse bir dünya para boşa gidecek. Sizce denemeye değer mi?

2463912

Kapalı Hesap
Garantisi varsa servise yolla âmâ boşuna..
Hiç ilgilenmiyorlar.
Benim galaxy youngda tam 4 kere kendim şarj sorunu yüzünden servise götürdüm yeni pil verip yolladılar.
Bütün android telefonlar da şarj sorunu var. Boşuna yeni pile para verme.
Çünkü sorun telefondadır %99 âmâ kimse ilgilenmiyor

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi varsa servise yolla âmâ boşuna..
Hiç ilgilenmiyorlar.
Benim galaxy youngda tam 4 kere kendim şarj sorunu yüzünden servise götürdüm yeni pil verip yolladılar.
Bütün android telefonlar da şarj sorunu var. Boşuna yeni pile para verme.
Çünkü sorun telefondadır %99 âmâ kimse ilgilenmiyor

Bende anlayan birine danışmak istedim ama sanırım yardım alıcak kimse yok. Şuan da da telefon gözümün önünde kapanıp açılmaya devam ediyor. Ne yapsam bilemedim. Yine de teşekkürler

2463912

Kapalı Hesap
En iyi samsung androidden uzak durmak.
Bende bi daha tövbe ediyorum androide

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 2463912
yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Yeni batarya al bende aynı sorun vardı yenisini aldım eskisinden daha uzun gidiyor

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Biraz önce format attım fakat formattan 5 dakika sonra yani az önce yeniden kapanıp açıldı ve açıldığında şarjı %1di, hemen kapandı. Şu sorunu anlayabilecek biri yokmu ya
Yeni batarya al bende aynı sorun vardı yenisini aldım eskisinden daha uzun gidiyor

Sorun pilin az gitmesi değil kendiliğinden açılıp kapanıyor ve açıldığında şarjı 0 oluyor.Bu arada tekrar söylüyorum, pil bitmiyor, TELEFON, PİLİN BİTTİĞİNİ SANIP KENDİNİ KAPATIYOR. Pil göstergesi ile ilgili bir sorun sanırım.

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Tamam işte bende aynı sorun vardı önce yazılım attım sonra batarya değiştirdim düzeldi

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Bazen açılıyor 1 dakika sonra kapanıp açılıyor ve şarj düzeyi düşük oluyor yeni batarya taktım yine aynısı sonra yazılım attım odin ile düzeldi

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Sonra dedim belki yazılımdan oluyor diye eski batarya yi taktım yine kapanıyor du

RNavy

RNavy

Üye
    Konu Sahibi
Az once yeni pil aldim ve bu sorunu yasamadim fakat 20 dakikadir kullaniyorum pil %2 azaldi yani kullanim cok iyi. Umarim eve dondugumde hayal kirikligi yasamam.Odin ile stock rom attim CWMden tamamen format attim pili degistirdim bisey kalmadi:biggrin::biggrin:

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Telefonumu 7-8 ay önce aldım. Birkaç haftadır bu durum var;

Telefonu şarjdan %100'de çekiyorum, kullanmaya başladıktan 5-6 dakika sonra şarjı %60 gibi bir rakama düşüyor. Sizde 5 dakikada bu normal bir rakam mı? Ve hemen kendi kendine yeniden başlıyor. Yeniden açıldığında ise şarjı %2 veya %0 oluyor, daha kilidini açamadan kendi kendine kapanıyor. Lütfen yardım edin! :agla2::duvar2::duvar2::duvar2:
s3mini sarj %55 yeniden baslatiyorum sarj %23 ayni sorun.dert etme batarya bitmis degistir duzelir.Donanimla ilgili degil merak etme.

Üst Alt