Rapidshareden en basit beklemeden download etme

Sponsorlu Bağlantılar

ademfarzet

Üye
    Konu Sahibi
Rapidshareden en basit beklemeden download etme
Rapidden 2.kez program download ettiğinizde size bir süre sonra izin veriyor.Bunu beklemenin en kolay yolu moemi kapayıp tekrar açmak .Sonra İp. niz değişir sizden beklemenizi istemez.

• Beğen
Tepkiler: Raktelada ve azaxj

marvelboy

marvelboy

Üye
bunu zaten biliordum yinede saol

wurz86

Üye
bunu herkez bilir yaa

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Bilmeyenler için iyi olmuş teşekkürler..

kartal3457

Üye
link nerde yaw

Solamente

Üye
iyiymiş ben yeni öğrendim :) sağol

Blacknasr

Üye
Link'i iyi saklamışsın:) kimse bulamadı!!!
Bu arada bilgi için sağol

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bilgi için saolda bunu herkez bilir bilmeyenler içinde paylaşımın iyi oldu:oke:

Kocax

Kocax

Üye
sağol. paylaşım için.

nec46

nec46

Üye
QUOTE]Link'i iyi saklamışsın:) kimse bulamadı!!![[/QUOTE]
saol

sublieutenant

sublieutenant

Üye
sublieutenant

sublieutenant

Üye
paypalı biliyorumda işime gelmiyor... çünkü kredi kartım yok...:ehe

omris

Üye
ABİ ben hep girdiğimde AWSurveys.com üye olacam bilgileri yazı yorum sonra diyoki bidaha adını dene diyor bide ben şifreyin nasıl yazılacağını anlamadım bana bir örnek verirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

abi acaba şifresine örnek verirmisin?

ben 1 ay ve 3 ay şansa girdim orada çok kolay oldum diğer üyelerde bu site girimp üye olurlarsa çok kârlı olur katılmak istemezmisini ben güzel buldum inş. sizde bulursununuz anlatıyım önce bu siteye girin orada msn izi ve bir şifre seçin ondan sonraki sayfayı doldurun işte bukadar 1 ay seçtiyseniz 6 referans 3 ay seçtiyseniz 12 referans yaptıracak sınız o size bir link verdiğinde onu yaptırın

anlamadığınız yerler olursa bana bildirin ben size söylerim bir isteyim var sen memnun kalırsan arkadaşlarınada söyle onlarda üye olabilirler olursalar sevinirim

anlamadığınız yerler olursa bana bildirin ben size söylerim bir isteyim var sen memnun kalırsan arkadaşlarınada söyle onlarda üye olabilirler olursalar sevinirim :):):)

Figo_78

Üye
sağol ama moem ne oluyor biraz açıklar mısın

kaymakam41

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır rapidin hangi linkine tıklarsan ya error vermekte yada 2 dkk beklemem yazmakta ((Cookies)) i silmeme ragmen yine tık yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Üst Alt