Haber iOS 7.0.5 Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7.0.5 Yayınlandı
Apple, iPhone 5s ve 5c'deki sorunları çözmek için
iOS 7.0.5 güncellemesini yayınladı. iOS 7.0.5 Çin,
Avrupa ve Asya bölgelerindeki iCihazlara
sunuluyor. Apple, iPhone'larda izlediği politikayı değiştirerek geçtiğimiz yıl iki farklı iPhone modelini piyasaya sürmüştü. Polikarbon malzemeden üretilen iPhone 5c her ne kadar istenilen satışı yapamasa da, iPhone 5s ile Apple akıllı telefon piyasasına hükmetmişti. iOS 7.0.5 güncellemesi iPhone 5s ve 5c'ye özel Apple, iOS 7 ile satışa sunulan iPhone 5s ve 5c için bugün bir güncelleme yayınladı. iOS 7.0.5 güncellemesi ile Çin'de satılan bazı iPhone 5s ve iPhone 5c modelleri için ağ kullanıma hazırlık işlemleri düzeltiliyor. Güncellemeyi yükleyin Çin, Avrupa ve Asya bölgelerinde satışa sunulan iPhone 5c ve 5s'e gelen güncellemeyi; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz. Eğer cihazınızı bu bölgelerin
herhangi birinden aldıysanız, iOS 7.0.5 güncellemesini yüklemenizi öneriyoruz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
7.1 ne zaman resmi olarak gelir bilgin var mı hocam ?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
4s için yok mu ya

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Suan 4s ıcın yok

MaxipmaN

Üye
valla fark eder mi etmez mi bilmem de sanki 7.1e çok var diye basit bi güncelleme çıkarmışlar

0MG90

0MG90

Üye
Bakıyorum hemen

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
4s içinde çıkar demi.. bize destek kesilmedi inş..

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
4s içinde çıkar demi.. bize destek kesilmedi inş..
Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere

MaxipmaN

Üye
4s ios8de alır

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
0MG90

0MG90

Üye
4 son olarak iOS7 aldı 4S de son olarak iOS8 alır

• Beğen
Tepkiler: frk uzn

erotero

Üye
Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere
Sorun yok mu? Gri wifi ne peki?

santimental

Üye
kardşm 5s kullanıyorum 7.0.4 güncel diyor şimdi baktım, 7.0.5 neden görünmüyor olabilir? amerikadan aldım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Burda sıze cıkmaz suan 5s ve sc sorunlu hata sızın telefonda olsaydı cıkardı ayrıca bu cokta onemli degıl en az 2 yıl destek gelır 4s lere[/quot

Teşekkür ederim inş alırız iOS 8 ben zaten iOS 7 yüklemedim sorunlu olduğu için biraZ daha beklemeyi düşünüyorum

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Söylenenlere aldırmamalı zira iphone 4 bile 8 gb olanı iOS 7.0.4 te kasma falan hiç bir şekilde yapmadı. Kasma olsa sıkıntı olsa Apple neden o telefona o yazılımı yüklettirsin. İphone 4'e bile en az 5 sene daha destek verir Apple işlemcileri güçlü ve yeterli

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Söylenenlere aldırmamalı zira iphone 4 bile 8 gb olanı iOS 7.0.4 te kasma falan hiç bir şekilde yapmadı. Kasma olsa sıkıntı olsa Apple neden o telefona o yazılımı yüklettirsin. İphone 4'e bile en az 5 sene daha destek verir Apple işlemcileri güçlü ve yeterli

Biraz abartı oldu sanki iphone 4 5 sene biraz zor alır en fazla IOS 8 i alır

0MG90

0MG90

Üye
iPhone 4 iOS 7 ile sonlanacak bir daha almaz güncelleme