Hocam android/data/obb olmaz android/obb olmalıapk kurdun tamam
android/data/obb klasorunun ine atacaksın klasör şeklinde
Hocam android/data/obb olmaz android/obb olmalı
tam anlamadım com.rock klasörü içindekileri android--datanın içine çıkarttım 1.38 gb hata yaptıım dimi tam olarak açık bi şekilde bilgi verirmisinCom.rock..
Çıkar içine
Bunun icindede sonu .obb olan bir dosya var dimi ?
Android dta değiltam anlamadım com.rock klasörü içindekileri android--datanın içine çıkarttım 1.38 gb hata yaptıım dimi tam olarak açık bi şekilde bilgi verirmisin
bu android klasörü hangisi hafıza kartındakimi yoksa telefon hafızasındaki android klasörü mü bide komple klasörümü taşıyayım yoksa klasörü açıp içindekilerimi taşıyayımAndroid dta değil
Androidin içindeki obb klasörünüm içine çıkarın
Obb yok ise siz olusturun
Telefon hafizasındaki android dosyasıbu android klasörü hangisi hafıza kartındakimi yoksa telefon hafızasındaki android klasörü mü bide komple klasörümü taşıyayım yoksa klasörü açıp içindekilerimi taşıyayım

Telefon hafizasındaki android dosyası
Bi tane .obb uzantılı dosya var onun icinde olduğu klasörü yani com.rockstargame olan klasörü
Android obb icine atıcaksn![]()

Dosya rarın içinde ise çıkarınişte dediğim şu com.rock.. klasörünü işaretleyip mi çıkarayım yoksa klasörü açıp içindeki dosyayı mı obb ye taşıyayım
Bak şimdi gta san andreas a gelince ilk önce android obb deki com. ile başlayan gta san andreas klasörünü bul sonra onun isminin sonuna bi harf ekle sonra menü tuşuna basılı tut görev yöneticisine gir sonra yüklenen uygulamalara gel ordan gta san andreası sil bu linktekıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir ve kur ve yükle en son o ismini değiştirdiğin dosyayı orjinal ismine döndür hani harf eklemiştin ya o harfi sil . internet açık kapalı farketmez oyuna gir ve oyun açılacaktır. Bi adam söylemişti bana bu yöntemi yaptım açıldı oyun
Not : O com. ile başlayan klasörün ismini değiştirmemizdeki amaç hani yüklenen uygulamalardan gta san andreası siliyoduk ya eğer isminin sonuna bi harf eklemeseydik obb ve data dosyaları da silinecekti sonra uğraş dur![]()
sanandreas değil 
Tüh frekanslar karıştıGta vcsanandreas değil
![]()
HmmHAYIR ARKADAŞ RESİMDEKİ San adreasıda görüp onuda açamadığımı düşünüp yöntemini söyledi dimi çünkü 2 gta yıda açamıyorum
onu mu söyledin yoksa normal gta vice içinmi bu bilgiyi verdin messevim
ben şu anda obb içine çıkarıyom klasörü ve obb içinde başka klasörlerde vardı yani hata mı yapıom şimdiHmm
Bi dosyanin sonu .obb ise klasörü
Telefon hafızası android/obb icine atılır
Eğer bi dosyanın içinde Files li dosyalar var ise telefon hafızası android/data nın içine atılır
Kolay gelsin.