Telefon Tavsiyesi Lumia 820 mi ? LG optimus 4x mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 mi ? LG optimus 4x mi ?
Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum şu anda başlıkta belirttiğim cihazlar hemen hemen aynı fiyat sizce hangisini almalıyım.

Not:Şu anki cihazım lumia 625

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
zaten şu an WP kullanan biri olarak sistemden memnun olup olmadığına bağlı. yani sistemden memnunsan yine WPlu bir cihaza yönelebilirsin. ancak memnun değilsen tabi LGyi seç derim. bu sana kalmış. ancak benim sana söyleyebileceğim şu olur; eğer WPdan memnunsan ve 820 düşünüyorsan sadece 1gb ram için geçme. geçmişken en az 920ye geç, en azından kamerada da gözle görülür bir avantajın olur.tabi hafıza avantajı da yanında cabası :)

• Beğen
Tepkiler: csll
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
zaten şu an WP kullanan biri olarak sistemden memnun olup olmadığına bağlı. yani sistemden memnunsan yine WPlu bir cihaza yönelebilirsin. ancak memnun değilsen tabi LGyi seç derim. bu sana kalmış. ancak benim sana söyleyebileceğim şu olur; eğer WPdan memnunsan ve 820 düşünüyorsan sadece 1gb ram için geçme. geçmişken en az 920ye geç, en azından kamerada da gözle görülür bir avantajın olur.tabi hafıza avantajı da yanında cabası :)

Kamera fazla önemli değil Windows Phone de ise bazı şikayetlerim olsa da genel olarak bi pişmanlığım olmadı lumia 625 te

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kamera fazla önemli değil Windows Phone de ise bazı şikayetlerim olsa da genel olarak bi pişmanlığım olmadı lumia 625 te
bütçen i zorla 920/925 al derim. ama madem kamera önemli değil diyorsun ve bütçen de 820ye yetiyorsa ve 625in büyük ekranından 820ye düşmek sorun değilse evet seni memnun eder (hafıza hariç) :)not: 625in batarya performansı nasıl bilmiyorum ancak 820nin de bataryasının iyi performans vermediği de aklında olsun :(

• Beğen
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
bütçen i zorla 920/925 al derim. ama madem kamera önemli değil diyorsun ve bütçen de 820ye yetiyorsa ve 625in büyük ekranından 820ye düşmek sorun değilse evet seni memnun eder (hafıza hariç) :)not: 625in batarya performansı nasıl bilmiyorum ancak 820nin de bataryasının iyi performans vermediği de aklında olsun :(

lumia 625 in rami 1 gb olsa değiştirmem aslında wp8 de ram ayrımcılığı var. Lumia 625 batarya performansı lumia 820 den iyi kağıt üzerinde ancak kararsızım lg nin androidde sağladığı performansı lumia 820 le wp8 de alır mıyım ondan şüphelerim var

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820 Harika bir telefon fakat almışken 820 alma zaten telefonun 625 . Ben şuan telefon alsam üst segment telefon alırım 1520 gibi.
Senin de 925 1320 vs. Şimdiki telefonundan farkı olmalı

• Beğen
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
820 Harika bir telefon fakat almışken 820 alma zaten telefonun 625 . Ben şuan telefon alsam üst segment telefon alırım 1520 gibi.
Senin de 925 1320 vs. Şimdiki telefonundan farkı olmalı

lumia 1520 çok büyük ve daha ülkemizde yok 1520v Allah bilir ne zaman gelir lumia 625 i kardeşime vereceğim o yüzden fiyat ve performans açısından beni tatmin eden cihaz almam lazım en azından 9 ay kadar kullanacağım ondan sonra yeni amiral gemileri gelmiş olur

Son düzenleme:
pirenuri

pirenuri

Üye
tek sıkıntı ramse 525 i al

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, Rainesto ve csll
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
tek sıkıntı ramse 525 i al

kamerayı pek umursamam ancak onunda flaşı yok kamera çözünürlüğü 5 mp ancak net değil neyse karar verdim lumia 820 alacağım 925 le arasındaki fark kamera ve hafıza teşekkür ederim herkese

• Beğen
Tepkiler: ceza87
PureFood

PureFood

Üye
Optimus 4X HD iyi bir cihaz, ancak WP'dan memnun isen 920'ye bakmanı tavsiye ederim.

• Beğen
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
820 derim daha yeni yüz üstü teflonu koltuktan düşürdüm bana mısın demedi telfon harbi sağlammış..

• Beğen

smltrl

Üye
Fiyat performans oranı arıyosan 820 çok doğru seçim

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kamerayı pek umursamam ancak onunda flaşı yok kamera çözünürlüğü 5 mp ancak net değil neyse karar verdim lumia 820 alacağım 925 le arasındaki fark kamera ve hafıza teşekkür ederim herkese
karar verildiğine göre konuyu kapatalım..

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
820 ile 925 arasında ki fark sadece hafıza ve kamera mı ?

925 de 2000 mah pil var, ön kamera 1.2 mp, 0.2inc daha büyük ekran ( 0.2 deyip geçme derim ), çözünürlük ve ppi değeri daha yüksek ( önemli bir özellik ) , ufak tefek farklarını saymıyorum bile

bunların hepsini geçtim 925 tasarımı zaten başlı başına yeterli ..edit: 820 ye şarj dayandıramama şikayetlerini de çok okudum su gibi içiyor diyorlar

csH

csH

Üye
:sirit:

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
820 ile 925 arasında ki fark sadece hafıza ve kamera mı ?

925 de 2000 mah pil var, ön kamera 1.2 mp, 0.2inc daha büyük ekran ( 0.2 deyip geçme derim ), çözünürlük ve ppi değeri daha yüksek ( önemli bir özellik ) , ufak tefek farklarını saymıyorum bile

bunların hepsini geçtim 925 tasarımı zaten başlı başına yeterli ..edit: 820 ye şarj dayandıramama şikayetlerini de çok okudum su gibi içiyor diyorlar

o yazıyı yazarken zaten tahmin etmiştim illa biri çıkıp savunma yapacak diye kardeşim ikisinin fiyatına bak arada fark var tabiki lumia 925 biraz önde olacak ama performans olarak kağıt üzerinde aynılar 1 gb ram ve 1,5 ghz çift çekirdekli olmasını kasdediyorum bende biliyorum emin ol nelerin farklı olup olmadığını ;)

luckysleven

luckysleven

Üye
o yazıyı yazarken zaten tahmin etmiştim illa biri çıkıp savunma yapacak diye kardeşim ikisinin fiyatına bak arada fark var tabiki lumia 925 biraz önde olacak ama performans olarak kağıt üzerinde aynılar 1 gb ram ve 1,5 ghz çift çekirdekli olmasını kasdediyorum bende biliyorum emin ol nelerin farklı olup olmadığını ;)

yok yok savunma yapmadım ben 925 kullanmıyorum ki savunayım : ) ben yazmasam başkası yazacaktı bana denk geldi haha : )

• Beğen
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
yok yok savunma yapmadım ben 925 kullanmıyorum ki savunayım : ) ben yazmasam başkası yazacaktı bana denk geldi haha : )

Anladım :) zaten aldığım yeni cihazı 8-9 ay kadar kullanacağım o yüzden lumia 925 e o kadar para vereceğime lumia 820 alırım anlamını kastederek demiştim arada pek bi fark yok diye zaten yeni cihazlar tanıtacak bütün firmalar o zaman bakarız üst segmentteki cihazlara

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
:sirit:

Üst Alt