UpOneTR
Üye
20 lira felanYarın vereceğimbu hediyeyi onlara
: .com almak kaç para ki ?
Reklamcida 20 lira var ama 50 lira olunca para veriyo

20 lira felanYarın vereceğimbu hediyeyi onlara
: .com almak kaç para ki ?

Uğraşırsan alırsınHarbi mi ya, iyimişYani bende site kursam 50 tl ye .com alabilirmiyim, yoksa sana özel bir durum falan var mı ?

Tasarima felan yazin basla bence hem kafan rahat olurNapim ya, hava yapcam. Şöyle afilli bi site kurayım da okulda havam olsun. Şaka maka özeniyorum ya ben böyle site kurmaya ama daha zmanı var ya.
Birazdan gereksizlerde bir konu açacağım. Kuracağım sitenin logosunu yapmaya başladım. Onu paylaşacağım. Aslına sneye kurmak istiyorum siteyi de bu seene kurarsam daha karlı olur benim için, malum okul var, hocalar var felan, onlardan tam destek alırım. Sen bana site kurarke yardım edersin di mi, şu domain den falan anlamıyorum hiç. Yalnız siteyi ne zaman kuracağım belli değil, şimdilik sadece bir proje, bir tasarım.Sitenin adı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolcak.

AlmycamHaydaa, ee nası alcakmışın parayı![]()

Daha 100dolar olana kadar dolar yukselmezse230 tele

İnşallah düşer ama sanmamDaha 100dolar olana kadar dolar yukselmezse![]()

Düşmezİnşallah düşer ama sanmam![]()
hayırlısı ne diyelim...
aynen

adminlik ver bakayımaynen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forum gibi bişey kurdum![]()
ama düzenlemeyi yapamıyorum![]()
anlayan varsa bibaksın yav![]()

Adminlik nasıl veriliyo bulamadımadminlik ver bakayım![]()
ama heryere yetki veriyim 
ya da pm den kullanıcı adıyla şifreyi atAdminlik nasıl veriliyo bulamadımama heryere yetki veriyim
![]()

Sen bana ver id sifre ben hallederimAdminlik nasıl veriliyo bulamadımama heryere yetki veriyim
![]()