[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Valla rom muhtesemde su ram isine de bi çare olsa 1.20 den asagi inmiyorki ram...
Görev yöneticisinden kullanmadıklarını kapalı tutmalısın. Şu an telefonun Note 3 özelliklerini kullandığı için biraz normal bakmalısın. Bende şu an 0.97 kullanıyor mesela... :)

underworld20

Üye
Bu romdan 4.1.2 stock roma gecersek imei ucar mi? Yoksa sorun sadece stock 4.3 den stock 4.1.2 ye gecistemi?

bLnmz

bLnmz

Üye
Bu romdan 4.1.2 stock roma gecersek imei ucar mi? Yoksa sorun sadece stock 4.3 den stock 4.1.2 ye gecistemi?
Ben geçen gün denedim. Telefonun TR'yse ve herşeyi kontrollü biçimde yapıyorsan en ufak kaybın olmuyor.

yağcı

Üye
Valla bu rom cok guzel ben bu romu araba motoruna benzettim kullandikca hızı dahada artiyor ve sarjida ilk gunlere gore daha iyi artik zamanla telefona dahada iyi adapte oluyor anlamadım suan gayet memnunum herkeze tavsiye ediyorum yapana ve bize ulastirip yardimci olanlara çok teşekkürler:)Sahi aklima geldi s kalem ile nasıl geri geliniyor yada menu açılıyor ben yapamadm bu yazılımda.

underworld20

Üye
Efs yedeğimi philz ile aldım tar dosyası seklinde bu yeterlimi yoksa birde backup.bat diye birsey var onunlada aliymi .img dosyasi olarak kaydediyomus bu sanirim...

bLnmz

bLnmz

Üye
Efs yedeğimi philz ile aldım tar dosyası seklinde bu yeterlimi yoksa birde backup.bat diye birsey var onunlada aliymi .img dosyasi olarak kaydediyomus bu sanirim...
EFS yedeğini bilgisayara alan bir program vardı. Onunla daha iyi yapabilirsin kardeşim.

Sahi aklima geldi s kalem ile nasıl geri geliniyor yada menu açılıyor ben yapamadm bu yazılımda.

Menüden kastın nedir kardeşim? Temassız kontrol mü?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
EFS yedeğini bilgisayara alan bir program vardı. Onunla daha iyi yapabilirsin kardeşim.

Menüden kastın nedir kardeşim? Temassız kontrol mü?
Pen gestures den bahsediyor < yapınca geri ^ menü (sol dokunmatik tuş)

yağcı

Üye
Aynen pen gestures o yok sanki

underworld20

Üye
Custom rom ustune custom rom kurmak icin yine tum wipeleri yapmalimiyim yoksa sadece wipe data yeterlimi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

underworld20

Üye
Bunu cwm icin sordum new rom philzde varCwm de butun wipe leri yapiyimmi yoksa sadece wipe data yeter mi elimde custom rom kurulu baska bi custom rom kurucam.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
gablocu

gablocu

Üye
Arkadaşlar note 2 de note 3 özelliklerini kaldırıp herşeyi orjinal haline döndürmek istiyorum. Yani şuan normal bir note 2 aldığım zaman olması gereken ne varsa o olsun. Hangi roomu yüklemeliyim? ve room modifiye edilmemiş olsun lütfen ve artı root falan olmayacak şekilde ne yapmam lazım garanti kapsamında olsun yani.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar note 2 de note 3 özelliklerini kaldırıp herşeyi orjinal haline döndürmek istiyorum. Yani şuan normal bir note 2 aldığım zaman olması gereken ne varsa o olsun. Hangi roomu yüklemeliyim? ve room modifiye edilmemiş olsun lütfen ve artı root falan olmayacak şekilde ne yapmam lazım garanti kapsamında olsun yani.
Sammmobileden en son tr romunu indir sonra odin le kur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kardeş tam olarak hangisi indirmem gerektiğinin linkini buraya bir yazıversen sana zahmet.
Suan telefondan girdiğim için link veremem ama Sammmobileden.com a gir firemwares var oradan adımları izle (telefon modeli ülke gibi ayarlar) yada google note 2 n7100xxdmf3 tur rom indir derseniz indirirsiniz (ben bu yöntemi kullandım çünkü Sammmobile hem üye olmak gerekiyor hemde çok hızlı inmiyor

gablocu

gablocu

Üye
Suan telefondan girdiğim için link veremem ama Sammmobileden.com a gir firemwares var oradan adımları izle (telefon modeli ülke gibi ayarlar) yada google note 2 n7100xxdmf3 tur rom indir derseniz indirirsiniz (ben bu yöntemi kullandım çünkü Sammmobile hem üye olmak gerekiyor hemde çok hızlı inmiyor
Tamam kardeş sağolasın bende işyerinde olduğum için her siteye giremiyorum akşam eve varınca bakayım. Takılırsam senden yardım isterim. sağolasınKardeş peki odin ile yükleyince root vs herşey gidiyor mu orjinal haline dönüyor mu garantili hale gelirmi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tamam kardeş sağolasın bende işyerinde olduğum için her siteye giremiyorum akşam eve varınca bakayım. Takılırsam senden yardım isterim. sağolasınKardeş peki odin ile yükleyince root vs herşey gidiyor mu orjinal haline dönüyor mu garantili hale gelirmi?
Eğer sayaç sıfırsa evet