Galaxy S3 Isınma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Isınma Sorunu
Arkadaşllar bi sorum olcak benim telim s3 daha yeni kiesten son sürüm olan 4.3ü yükledim telefonda fifa 14 var açtım daha 2-3 dakka olmadı çok ısındı bu neden kaynaklanıyor çok ısınması ?

apex2121

apex2121

Üye
guncellemeden sonra oyunlarını programlarını sd karta taşıyıp temiz bi resetlersen telefonu daha stabil olur.

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
guncellemeden sonra oyunlarını programlarını sd karta taşıyıp temiz bi resetlersen telefonu daha stabil olur.
maalesef resetledim ayrca su gibi pil tüketiyor artık 4.1.2 ye düşecem

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Sürüm yükseltince Bi telefonu fabrika ayarlarına getir kartıda biçimlendir .

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm yükseltince Bi telefonu fabrika ayarlarına getir kartıda biçimlendir .
fabrika ayarlarına getirmiştim wipe data factory resetten peki wipe factory resetten sonra wipe cache partition yaparsam eski rom kalıntılarını temizlicek ya çözüm olurmu

Kit Kat

Kit Kat

Üye
fabrika ayarlarına getirmiştim wipe data factory resetten peki wipe factory resetten sonra wipe cache partition yaparsam eski rom kalıntılarını temizlicek ya çözüm olurmu
Büyük ihtimal olur ben sürekli kullanıyodum o işlemleri , s3 mini kullanmadım hiç ama faydası olur olmadı eskisine geçersin : )

Batu998

Batu998

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal olur ben sürekli kullanıyodum o işlemleri , s3 mini kullanmadım hiç ama faydası olur olmadı eskisine geçersin : )
çok kötü bu sürüm kamerada iğrenç çekiyor neyse ya desteğin için teşekkür ederim.

Üst Alt