kingo rootta garanti bozulmuyormu ???Bak kardeşim eğer telefonun 4.3 te ise kingo root hariç diğer bütün root larda telefon garanti dışında kalır. Aynı şey kurduğun rom lar için de geçerli. Çünkü samsung bu 4.3 güncellemesiyle birlikte knox denilen bi zımbırtı ekledi yani artık root rom falan yapınca knox sayesinde sayaç artıyor ve bu sayacı eski haline döndüremiyosun maalesef. Yani şu anlık öyle bakalım belki birileri uğraşıp bi yolunu bulur ve sayaç sıfırlanabilir...
Hayır.kingo rootta garanti bozulmuyormu ???
Gerçekten öyle zaten yalan mı söylicem kardeşim. Ayrıca forumda kingo root la alakalı birsürü konu var onlara bakabilirsintamam eyvallah bakıcam gerçekten öyleyse çok makbule geçer

kardeşim eminmisin bak garanti giderse benim için çok sorun olurGerçekten öyle zaten yalan mı söylicem kardeşim. Ayrıca forumda kingo root la alakalı birsürü konu var onlara bakabilirsin![]()
Valla o zaman yapma. Ben denemedim ama @Asabi Geliştirici denemiş ve garanti dışına çıkmamış cihaz. Hatta o bi konu açmıştı kingo rootla ilgili ona bi bak istersen. O konudan sonra cihazını kingo rootla rootlayanların %80 inin sayacı artmamış yani garantisi devam ediyormuşkardeşim eminmisin bak garanti giderse benim için çok sorun olur
kardeşim eminmisin bak garanti giderse benim için çok sorun olur

peki sen root attınmı ?@LimePie bi sorun olmuyor dostum yotube da vidyosu var adamlar note3 e yaptılar sayaç artmadı WARRANTY BIT:0 yazıyor merak etme kingo android root ile bir sıkıntı çıkmazbenim cihazım zaten sayacı artmış durumda ama başka forumdakiler denediler ve sayaç artmadı sizi temin ederim ki bişey olmuyor kingo android root ile rootlayınca tekrar unroot yaparak garanti kapsamına sokabilirsin
root attım romda yükledim benim sayaç artmıştı zaten o yüzden kafama göre takılıyorum garanti derdi yokgerçek tenmi diyorsunuz bakın rootlayacağım şimdi
peki sen root attınmı ?

Evet kingo rootta izlediğim videolarda sayaç artmıyor. Benim root yaptığımda kingo root yoktu. Olsaydı fena olmazdı...